{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bosić: "Mi nudimo rješenja"

S
3.9.2010. u 13:04
0
0
Bosić: "Mi nudimo rješenja"
0
Bosić: "Mi nudimo rješenja"
Mladen Bosić
Promocijom reklamnog materijala i predizbornog spota Srpske demokratske stranke (SDS) u Banjoj Luci, danas je zvanično počela kampanja ove partije za oktobarske izbore u BiH.
Predsjednik SDS-a Mladen Bosić rekao je da ova stranka nudi nove i kvalitetne kandidate, koji nisu opterećeni kriminalom ili nečasnim učešćem u ratu i koji neće proizvoditi međunacionalne tenzije, nego će govoriti o boljoj budućnosti za Republiku Srpsku.

On je apelovao na medije da u narednih mjesec dana kampanje budu odgovorni i da adekvatno informišu građane o mišljenjima različitih opcija.

"Vodićemo kampanju u kojoj ćemo biračima nuditi rješenja, a ne onu koja je isključivo orijentisana na blaćenje sadašnje vlasti", poručio je Bosić i dodao da očekuje da će kampanja biti interesantna, te da će se SDS u njoj boriti argumentima.

Kandidat SDS-a za predsjednika RS Ognjen Tadić rekao je da ova stranka već nekoliko mjeseci vodi pozitivnu kampanju sa ključnom porukom "RS izgrađena po modelu slobodnih, demokratskih, pravnih, ekonomski održivih i socijalno odgovornih država".

"S druge strane, imamo situaciju u kojoj se gubitak vlasti pokušava spriječiti najprljavijom kampanjom i osvježavanjem nekih poruka i ideja iz Miloševićevog vremena", rekao je Tadić i pozvao medije da budu korektni u čitavom izbornom procesu.

Generalni sekretar SDS-a Dragan Ćuzulan rekao je da će se predizborne poruke ove stranke odnositi na zapošljavanje kao prioritet, na realne investicije, uspostavljanje pravne države, reviziju pravosuđa, privatizacije i penzionog fonda, stimulisanje nataliteta, vraćanje digniteta predsjednika RS, te referendum o Ustavu i svim važnijim pitanjima.

"Danas ćemo održati predizborni skup u Rogatici, nakon čega ćemo posjetiti sve opštine u RS, a kampanja završava mitinzima u Doboju, Bijeljini, Banjaluci, Istočnom Sarajevu i Prijedoru", najavio je Ćuzulan i dodao da će kampanja SDS-a koštati oko 350.000 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: