Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta reće, prevedi na Bosanski?
Bre deco koja skola za trudnice,oceli se to jdnog dana osnovati i fakultet za trudnice. Unormalnom svetu se to zove savetovaliste za trudnice,Postoje drzavne,privatne,karitasi,krscanske i slicno ali skole niti sam cuo niti preveo sa nekog jezika, tobi znacilo dnirani smo u svrhu ali neznamo kako se to zove.bre beda,beda,beda.
Nista im nece pomoci! \"Bijela kuga\" hara i nista Srbima ne pomaze! Hoce da ratuju pa se zale! Jesu li mozda muslimani krivi i za \"bijelu kugu\"!? Mitomani,lazljivci,lopovi,genocidni narod! da Bog da vam nista ne rodilo i zavrsili u bg Pashaluku!