Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova prilika za odvratnog Ajnadžića, poznatijeg kao 10% za ugrađivanja u projekte finansirane iz opštinske sehere.Džaba se trudiš po Nahorevu,noga ti je za godinu dana na izborima.
@N0V0STI sjedi oguli jabuku, odmori svoju psihu, a onda izađi vani, razgledaj ili jednostavno čitaj na klixu šta se sve dovodi u red u centru, pozz
@N0V0STI on je dobar ako samo 10% uzme...cini mi se da oni dodaju jos jednu nulu
dok je Meho Muharemovic ceribasa Nahoreva,nikad necemo napredovati...
Na ovim slikama je put jos i dobar, nakon kilometra pocinje horor u vidu stijena, vododerina, pokusaja makadama, pa nekog asfalta, pa opet tako, sve do Draganove kafane...Ili rijesiti sve, prosirivanjem ceste, novom cestom, kako god, ili napraviti neki veliki parking na pocetku, pa kome se da, da pjesaci, bujrum...Sve ostalo je ubleha..Naravno, OBAVEZNO postaviti rampe, stubove, kako god, da se u prirodu ne moze ici vozilima, osim mjestanima, kojih je veoma malo...
Ako budu azurni kao sto su sa ulicom Kosevo ne vidim kraj zadugo!
Ovo smo dugo cekali da neko uredi... Hvala opcini sto je pocela sa ovim projektom
@RingRing,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
Super vijest i nama biciklistima ce biti lakse doci
@Riccoo,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
Skakavac je opet turistička atrakcija, i treba se urediti
@mm,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
Svakako sam za to da se treba cesta sanirati, omoguciti bolji put, ali se nadam da ce ljudi to cijeniti, da nece iskoristiti laksi pristup za unistavanje Skakavca. Cuvajmo nas okolis i prirodnu ljepotu!
@sonicmaster,Ajnadžićev bot.Otkrivamo dio imena nedavno uhljebljenih botova iz Općine Centar.Nudžejma A.,Elma T.,Indira V.,Amila H...Sve ih čekaju otkazi nakon izbora 2020.godine.
Odlicno, veci dio te ceste je skroz unisten.
Cesta je u losem stanju tako da je ovo super stvar. Omoguciti laksi pristup, ali se nadam da nece biti Skakavac unisten i na dohvat svima.
Drago mi je da ce se put srediti i stvoriti bolji uslovi za saobracaj,a samim tim i posjeta ovoj prirodnoj atrakciji uciniti ugodnijom za posjetioce.
Asfalt od nesto iznas Nahoreva do Skakavca treba ukloniti i napraviti neku pjesacku stazu/trim stazu. Staviti barikade na kraju Nahoreva i tu izgraditi parking, do Skakavca fino pjeske.
Jedinstvena prirodna atrakcija koju trebamo sacuvati i promovirati,cesta je bila u losem stanju i odlicno da ce biti sanirana i da ce se olaksati dolazak na ovaj lokalitet.
Skakavac je jedna od ljepsih turistickih atrakcija naseg grada😍😍 raduje me sto ce se i put do istog sanirati.
Treba da se ulaže u infrastrukturu grada a pogotovo u rekonstrukciju saobraćajnica koje su u užasnom stanju za saobraćaj
Odlicno da ce putna infrastruktura prema vodopadu biti rijesena i da ce posjetioci imati siguran pristup.
Ulice su ogledalo grada, drago mi je da se ulaže u njihovu rekonstrukciju i da će tako i nastaviti