Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nama u FBIH slijedi jednokratna khurchina.
Drzava finansira terorizam?
Optuženik F.N. je na potezu
Ono kad digneš kredit pa podijeliš jednokratnu crkavicu sljedbenicima pred izbore, a rate će da vraćaju unuci sljedbenika koji su dobili po 100 KM-ova! Ovce
Jedni prepisuju od drugih a svi od Vučića, vidjeli da ima efekta. Dobro KLIX-e, vlast u Federaciji je napravila istu igru a to niste nazvali kupovinom političkih poena? Koliko ste vi dobili od Fadila? Licemjerni ste i ofirni pravo.
Tlaci te 4 godine , nista za bolje niko nije uradio, da ti crkavice 100km i nasi debili se osjecaju duznim glasati za iste .
Sad če dobit stoju a sljedece četiri godine nek pomalo puse.
amnestija iz dejtonskog sporazuma ne pokriva ratne zločine i zločine protiv čovječnosti a tzv VRS je osuđena za genocid te i oni koji nisu aktivno učestvovali su u krivi na nespriječavanje. Nikakve uplate na to ime iz državnog budžeta ne smije biti
E, sad Bošnjaci poslije żalosnog jula i sve do oktobra davaće se i vaše pare onima koji su vas nemilosrdno ubijali, mučili i progonili jer tako je odlučio vaš član predsjedništva iz tzv eReS-a. Baš onako demokratski sa pirukom dobrog sużivota i jednakosti!
nelegalna vojna formacija koja je osuđena za genocid i uzp ne može biti naznaka nikakve uplate iz državnih stredstava
Ne dijeli rudonja iz svog džepa, sve će te vi to narode vratit duplo, ha ha
Kupovina glasova od državnih para..
Moze li se prezivjeti sa toliko novca do kraja njihovih mandata , pa naravno da moze . Zivot nam je postao jeftin.
Legalna kupovina glasova.
Država pomaže vojsci koja je ratovala protiv te iste države. Welcome to Apsurdistan.
Legitimno podmicivanje,ne
100 km i prodat ce se klosari to je 1 kesa u trgovini
Kupis ovcu 350km, kupis covjeka 100 km, e sad ko je veca ovca?
a nama nista laz i mit o vaucerima koje ce bit nemoguce iskoristiti bez da nas zavale 5 stoja lagano