Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti FTV i RTRS, i onda imati samo jednu drzavnu TV BHT, 1, 2, 3, 4 ...koliko hoces. Privatno neka otvara ko hoce i koliko hoce televizija :)
I da, zadnji put kad sam bio u zgradi RTV SA kao u kafani moj jaro. Jos najmanje 100 ljudi je viska tamo, samo se guzovima udaraju :)
Jovane, tvoju krmecu glavu cemo preparirati i staviti u Zemaljski muzej da narod gleda glavu vlaskog krmka :)
EBO TO, VEGO JARANE HOČELI UOVOM MJESECU NA FTV1 BITI KAKAV RATNI FILM, NIJE BIJO ODAVNO, ODPROŠLOG MJESECA...
Kad su komunjare vladale dan i noc su bili partizanski filmovi.Koja sprdnja :)
TOMENE IJ.EBE JARANE, SVE KONTAM KOMUNJARE VLADAJU, OSVRNEM SEOKO SEBE IVIDIM DEMONKRATIJU, JARANE :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Masala, eto krenulo je....
Zašto se srbima/vlahima daje ovoliki medijski prostor u FBiH..........Srbi/vlahi moraju u FBiH biti građani 102. reda isto kao i Bošnjaci u nakaradnoj izdrkotini RS
drugovi politicari ,kad ce digitalni signal doci u Derventu? 📺
Nikad kao ni u Tesanj ?
Allahuakbar!
Kod nas tv na cumur ide
Jel samo tu moze a mi iz ostatka sto placamo pretplatu ko nas jeb...e
moze sud, pa ja placam redovno pretplatu a tek 1/3 ide za rtrs dok 1/2 ide u bht i 1/3 ide u ftv znaci 2/3 moga novca ide na televizije koje su u sluzbi sda i bosnjaka u biih...
ostatak drzave na haparatima hashahsa
Još samo da čujemo tačke iz sporazuma i način podjele. Gdje ste popustili, šta ste nuštrb države dali manjem entitetu da bi potpisali sporazum ?!?
Lijepa satelitska... Da ne gledam smeće koje ovi majmuni emituju, i ne plaćam im pretplatu za to
za godinu? Nemojte nas ovako pozitivno iznenadjivati, molim vas *sarcasm
Viđu Slavke M. od kad je sjeo u stolicu, teleca 'glavica' mu se zaokruglila.
Dacu vam ja kanala iz avlije
Hocel bit bolji program
Ovaj šugavi signal i ne treba dalje širiti iz ova tri izvora nacional-šovinizma! Kada su im ta tri grada prioritet, nek' ih ostave njima, sreća mi ostali bliže granici lovimo DVB-T signale mnogo boljih televizija od ovih jadnih FTV, BHT i RTRS!
Kada ce istocna Bosna i Hercegovina dobiti signal BH TV? U Zvorniku nema teoretske sanse da gledas BH TV ili nedaj Boze Federalnu TV ili Tuzlanski Kanton TV. Ali zato gledaju TV kanale iz Srbije! Fuj, i da vam ja placam pretplatu!
Pa hocu da gledam TV moje drzave, a ne okupatora, hajvane!
U Srbiji je vec odavno analogni signal iskljucen i sve je digitalizovano. Preko koje antene ti hvatas signal iz Srbije kad ga vise nema bez D3 uredjaja. Da ne kazem da mi je cudno to da neko uopste u 2015oj koristi kucnu antenu za hvatanje tv signala :)