Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMJEŠNI SU, I ŠTA SAD TREBAJU SVI SVIMA BLOKIRATI PROCESE I INSTITUCIJE KROZ TO VJEĆE NARODA I KAO NEŠTO BI SE POSTIGLO. MISLIM DA TREBA PRIHVATITI ISTINU I DA NASTAVIMO ŽIVJETI. JA NISAM VIDIO DA SU SRBI ZASTUPLJENI U SARAJEVU, ZENICI, TUZLI ITD U TIM SILNIM INSTITUCIJAMA I NE VIDIM DA SE IKO ŽALI I ZAŠTO BI, KADA NE ŽIVIMO TU. NEKA VLADAJU ONI KOJI SU DOBILI LEGITIMITET NA IZBORIMA I KRAJ PRIČE, SVIĐALO SE NAMA ILI NE KO JE POBJEDIO. KOME SE NE SVIĐA NEKA IZAĐE NA IZBORE I POBJEDI. NE VIDIM STVARNO POTREBU ZA TENZIJAMA, NEKA SE VRATI KO GDJE HOĆE, NEKA IZAĐE NA IZBORE, DOBIJE IZBORE I NEKA BIRA VLADU
kako ovi Bosnjaci nas uvjek zeznu mudri su u PM svaka im cast!!!
Jeli [email protected]... jeli se i ti zavlacis na portal (Poskok.info) sa tim nikom !
Normalno da će tražiti zaštitu vitalnog nacionalnog interesa kad je entitet RS extra-unitarni. Ne samo da vlada jedan narod nego ustvari vlada samo jedna stranka SNSD.
I sta su dobili, ono sto preko dvoje visi. Stari saziv ima istu moc kao i novi, nista se nije promijenilo, osim sto je odlozeno ono sto je zacrtano.
...uh zaboravi ono najvaznije. Bosnje moje pametne.
Pa to je super ja sam i presjednik RS-a i predsjednik vlade RS-a. Hvala vam Bosnje moje drage.
hahah ustavni sud rs hahahhahahahahaaa