Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istinska zajednicka BiH je postojala do 1992 godine. Danas nema drzave BiH, pa i sta ce himna?. Sve je to velika gluma - i drzave i one religijske manjine, kvazi-naroda koji sam sebe zove Bosnjacima. Ma gluposti... pusti....
Hahahha ljudi smijesni ste... Dokle ce te spominjati Hvate, Srbe i Bošnjake... Svi ste vi BOSANCI i HERCEGOVCI...Kad to prihvatite ova drzava ima nadu... Place mi se na cinjenicu da kritikujete mlade ljude koji hoce da promijene i pokrenu nesto...Koliko ja znam ove djevojke i decki koji su radili peticiju nisu naglasavali svoju nacionalnu i vjersku pripadnost niti je vezali uz himnu... Drzite se proslosti ko da ce vas ona izvuci iz blata, a ustvari samo vas \"nogom\" gura jos dublje... Budite razumni, a ne ko gluhe, slijepe i nijeme budale kojima su roditelji i \"odlicni\" politicati isprali mozak da moramo da se dijelimo, da komsija ne valja samo zato sto se zove Muhamed ili Miroslav... Strah me i stid sta cemo svojoj djeci ostaviti u cemu ce zivjeti... Dosta vise!! hvala pozz
NAFTA, DRZAVA, NJENI RESURSI, DRZAVNA IMOVINA, HIMNA, ISTORIJA, GLAVNI GRAD SARAJEVO, IDENTITET BOSNOHERCEGOVAC, BOSNA I HERCEGOVINA JE DRZAVA SVIH NJENIH GRADJANA!!!!!!!!!!! ZAPAMTITE SVI RUSITELJI, GENOCIDASI, UBICE , SILEDZIJE i NEPRIJAELJI BOSNE I HERCEGOVINE! SRBIJA I GENOCIDASI SRBI SU VJECNO ZAPISANI U ISTORIJI KO STO SU NACISTI, FASISTI, UBICE, SIlEDZIJE, RUSITEljI BOGOMOLJA MUSLIMANSKIH, KATOLICKIH I JEVREJSKIH, UNISTAVANJEM BIBLIOTEKA I KULTURE KO STO JE HITLER RADIO!!! SRBIJA JE JEDNA PRIMITIVNA TERORISTICKA, FANATSKA ORGANIZACIJA TERORISTA FANATSKIH SRPSKIH IDEOLOGA O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI!!!
Uopste me ne cudi da se vlasi kao poznate vijekovne sluge ponovo uvlace Hrvatima u bulju?
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
STA SE INSISTIRA ZA UVODJENJE TEKSTA HIMNE BOSNE I HERCEGOVINE!!!! BOSNA I HERCEGOVINA IMA SVOJU HIMNU JEDNA SI JEDINA I NEMA DRUGE§ NECE VALJDA GENOCIDASI I ONI KOJI SU POCINILI GENOCID NAD BOSNJACIMA, HRVATIMA I JEVREJIMA DA SRPSKE KOKARDE CETNIKA ODLUCE KOJI CE TEKST I MUZIKA BIT HIMNA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! DOSTA VISCE SRBIJE, COSICA? CETNIKA I UNISTAVANJA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE!
Kurac od drzave kurac od himne ,Hrvati imaju svoju Srbi takodze a vi lojavi smislite sebi njakvu sa naslovom halal...
Ne znaju da himna vec ima tekst,na svakoj utakmici patrioti pjevaju \"Jedna si jedina\" i uvijek ce pjevati samo nju . Dok je Bosnjaka,Bosne, ljiljana pjevace se \"Jedna si jedina\" bez obzira kakav god hibridni tekst se usvoji. Djeco pjevajte Himnu Bosne i Hercegovine, bez obzira sta bleri sa razglasa nek cuju dusmani ,nek puknu,ne mogu nam nista!
Ja sam školu završio u G.Maoči i ja sam u njoj učio da Kuhran časni kaže da je pjevanje zabranjeno i zato nam ne treba nikakav text kad mi nećemo pjevati.
Ja sam školu završio u G.Maoči i ja sam u njoj učio da Kuhran časni kaže da je pjevanje zabranjeno i zato nam ne treba nikakav text kad mi nećemo pjevati.
Bit će himne! Eo nedavno u jednom Sarajevskom vrtiću boravio je ministar Ahmetović i jednoj djevojčici je dao stipendiju da napiše text nove himne.
Ja mislim da bi mi trebali prihvatiti himnu Turske kao svoju , jer smo ipak mi od njih nastali .
MOJA OTADZBINA ............................ I svuda gdje je srpska duša koja, Tamo je meni otadzbina moja - Moj dom i moje rođeno ognjište. Evo Veliki gospodin A. Šantić nam je 1907.g napisao tekst kakav dolikuje himni BiH.
Evo mi predlazemo naslov himne: ubij bulu i buli bebe da se balije ovde vise ne legu.
\"OD KULINA BANA DO DZEKINIH DANA\"