Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam izbore...mozda ugledam rahmetli roditelje kako glasaju...
Imal dje Bekana iz prve stranke,traze ga neki
@yeba.mene.drzava Danas sam malo duze spavao, cmar mi je zahvalan sto se mogao odmoriti. Ipak se Sejfudin nakon nocne smjene totalno napalio pa me samo uhvatio za guzove i gurno direktno karu u moj supcicc. Jest da je bolilo ali je bilo mnogo strastveno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"odgovornost".....nepoznata rijeć u našim riječnicima
@mirrorcic a sve "po zakonu" ;)
GOVNJIVA MOTKA DOK NE POČNE PO LEĐIMA RADITI NEMA NAMA NAPRETKA! USTAJ BAGRO NERADNIČKA!
Koliko li će samo mućki biti na ovim izborima.
kazu da je Bosna drzava za roDZaka, i da smo na prvom mjestu po odlivu MOZAKA...
Dok god je spodoba incko u BiH bit ce nam ovako
CIK NI JE VISE POD RUSKOM KONTROLOM ZATO SE ADEZENJARE I SNSD HVARAJU ZA SUHU GRANU I RADE SVE DA BAR DOBIJU PAR GLASOVA. MILE KUPUJE GLASOVE U DOBOJU ZA PAR PASTETA I MERIX PRASAK
Što su igrači smiješniji turnir ( izbori ) je sve uspješniji . U CIK_u plate ogromne , posao dugoročan , samo nemoj naljutiti gazde (Arnautović) , odgovornost nikakva , malo šupljiraj da nije u vašoj nadležnosti i idu dani . Od poska napravili nuklearno fiziku , a u Hrvatskoj i Srbiji za mjesec - dva raspisali izbore , odradili kompletan tehnički dio , obavili uglavnom korektno izbore , prebrojali glasove . Koga ovi prave budalama .
Ne valja ovaj sistem nikako...treba formirati vijeće staraca da vode ovu kvazi državu i uvesti zakon o porijeklu imovine. Napraviti još jedno 30 zatvora,za korupciju suditi po 20-30godina,pa da vidiš pravde i sistema
@Plunnky Apsulutno sam za... DA EU (Zapadno evropske demokracije) preuzme svu vlast u Bosni i Hercegovini kao i sudove policiju...
Trgovina biračkim odborima!!!??? Pa ima li dna ili ga još nismo dotakli? Dakle tačno je ono da ne odlučuju birači nego brojači! Pa zar se u trećoj deceniji 21 stoljeća glasovi moraju prebrojavati ručno, a ne elektronski, što bi eliminisalo uticaj plaćenih brojača glasova i biračkih odbora!!!!!!
Kakve su mulce i gluperde zaposlili u CIKu prije izbora, nije ni cudo sto nema odgovornosti, znam lika koji nema osnove kulture, a radi sad tamo, pitas ga gdje je Oslo, kaze to je drzava u Aziji.
Ne treba nama demokratija, treba nam totalitarni režim gdje imaš jedan autoritet, jednu vladu i sve što se kosi sa zakonom je striktno sankcionisano. Tek tad bi se sve dovelo u red.
CIK je njemi promatrac.Ovo je zemlja bezakonja,bezvlasca,i sta dalje jos nije.
Ih, u Tuzli ima mali milion strankica cije je porijeklo upitno.
Unosan biznis. ko prvi njegova djevojka