Referendum za EU u Hrvatskoj
0
Do 14 sati u BiH glasalo 3.800 građana
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-800 BL- 200 I onda mi se Mile hvali kako mi nismo multietnicni, a on jeste, a kod njega se slavi slava Republike Srpske, a sta je s Bosnjacima u RS, jel i oni trebaju da slave slavu. Mile, Mile nisu te na politickim naukama naucili sta je sekularizacija!
Tito vam je dao jadransku obalu-ogroman izvor cash-a.Oteo je od Italije,oteo je od Bosne.Dao vama dao Crnogorcima!Dao vam je ono sto nikad niste imali cak ni za vrijeme Pavelica.Oteo je!Oteto je prokleto i sada ce vam to da uzmu svabe,rusi ... sretan ulaz u kazamat zvani eu.Cestitam sada ste pravi eu kmetovi
Kakve veze imaju Hrvati iz BiH sa Hrvatskom. Molim lijepo idite tamo i glasajte ili idite živjeti u Hrvatsku. Komedija, ovo je šala šta rade ovdje ljudi. Mene je stid da živim u ovako uređenoj državi. Ups ovo više nije država, davno su je s*ebali. A Hrvati neće u Hrvatsku, dobro im ovdje, imaju dobre plate. Ali oni opet kažu, mi smo ugroženi ;)
e moja Bošnjačke ovce...ne vidite dalje od nosa...nikad vam nije bilo bolje nego za vrijeme austro ugarske....a vi srbi ste mislili da nas obmanete...eeee ne može evo nama AUSTRO-UGARSKE ali proširene mnogo .... što je KAIZER zamislio prije 200 godina danas smo ostvarili,,,,a vi živite na svojoj zemlji niko vam ne brani... tuđe nečemo svoje nedamo...takoje govorio,onaj Hrvat što je Bošnjacima dao Nacionalnost.... pa su oni danas ravnopravan narod,,,ali eto sve se brzo zaboravi
poture,da ne ostanes i bez tih 24% cuvaj se heheheheheh,
Nestat ce vas jos malo i onih degeneroika smrda... za 50 godina samo muslimani bosnjaci vladaju Bosnom... mora covjek biti nacionalista jer kako vidim po komsiluku ispadam iz mode haha mamu vam ustasko cetnicku zatrt ce se vase na ovim prostorima
glavni grad za 24% mislis hehehehehehehe,posalji vlasti iz glavnog grada da zaustave glasace hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
MASANLAH STA IH JE BOZE DRAGI
Unesite komentar Nadimak*: E-mail: Upišite komentar*: (Preostalo 1000 od 1000 karaktera) Bosnjo 22.01.2012. u 15:17 Moj Bosnjo taj ti ne zna ni gdje je fakultet , u tkz RS odes u Doboj ili Bijeljinu i za dan \"Polozis i zavrsis za sta hoces. Ima ih hiljade i u Ferederaciji (i stotine hiljada u republikama Jugoslavije) koji se krase diplomama iz RS.
Tih \"hrvata\" u BiH ima toliko da im umjesto 1/3 vlasti, 1/3 drzave, 1/3 prava... od svega pripada po 1/75, ito je sve pod upitnikom sta oni rade i sta oni muljaju.
Evropskom civilizacijom? Na šta konkretno misliš pod tim pojmom? Na europsku kvazi-civilizaciju koja počiva na dostignućima Islamske Španije? Što reče jednom Gandi kad su pitali šta misli o zapadnoj civilizaciji - \'e to bi bila dobra ideja\'! Zadojeni primitivni klocu.
Krst vise ne stanuje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine moj sine posrbljeni
Kakve veze imaju škutori sa susjednom drzavom ?? HR ce uci u EU a škutor ce ostati u Bosni i Hercegovini XD
Ti sine samo misliš da si smiješan, a zapravo si glup i jadan, tako imbecilan, neobrazovan, nepismen, žalim te sine, žalim te.
Za koju godinu će samo mošnjačkih 24 posto ostati crna rupa okružena evropskom civilizacijom
slobodno uđite ,srbi će vas izbaviti ,koa 1919 , ali ovaj put ne nakon 1000 ,pošto ste bili nezahvalni ,spasićemo vas tek za 2000 godina , 4010 oslobođenje i ujedinjenje južnih slovena 4090 hrvatska izborila nezavisnost 4100 hrvatska ponovo ulazi u EU Sretan ulazak u Habsuršku monarhiju heheeh koji ste paket isisavanja izabrali , bug ,rum ,mađ,grč ,špa ,por ,slo koji svi su vrlo povoljni hehehehe ,danke dojčlanda sretna vam nezavisnost od srba i zavisnost od svih ostaliih bjelosvjetskih lopuža .
Bijeg od YUGE da postanete EU sluge !