Uspjeh na prvom sastanku
0
DNZ pružio podršku Slavi Kukiću
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nkada su Tuđmanov režim i kra de ze BiH na svojim režimskim medijima od svih stranaka iz BiH samo propagirali autonomaše Velike kladuše,šta mislite što li..?
Može bez SDPa ali to ne bi bilo uredu. Indikativno je da do SDPa ovih problema nija bilo. Znalo je se \"čiji je red\", ti bi izabrali kandidata i ostali bi ga podržali. Problem je što bi SDP i SDA sve svoje pozicije + hrvatske. Ne bih imao ništa protiv da to SDP traži i dobije da je osvojio značajniji broj glasova Hrvata. Ovako s par posto pretendirati na trećinu u najmanju ruku nije uredu. To bi bilo isto kao da SNSD ili HDZ traži bošnjačke pozicije. Apsolutno neprihvatljivo. Dakle nije problem u SDP hrvatima, nego u tome što SDP i njegovi članovi ne predstavljaju političku volju Hrvata. Tko to ne razumije nije dobronamjeran niti iskren. Svako preglasavanje u Predsjedništvu vodi pat poziciji. Prvo mora biti dogovor pa Predsjedništvo, pa Parlamentarna skupština. Smješno je i neozbiljno očekivati da će RS političari poduprijeti one koji ih preglasavaju.
Pristace ovi iz smrdske na sve,nema vlade, nema kredita od mmf,nema kredita, nema penzija itd.Kad moreš magarca ..bati kad upadne u blato do stomaka a upravo je dado do racku u blatu.
ja sam bosnjak al sto radi Zlaja i njegova raja van svake pameti,,pogresan koncept bosnjacke poliitike,,ignorisanje izborne volje jednog naroda,,jer koji je hrvat glasao za Komsica iz Hercegovine,,,,,ne ide ovo na dobro...a ovaj glumac nema nikakve sanse jer mu ne daju srbi i ovi HDZovi,,,s pravom,,,,
pa ko drugi do abdicevci,,kako su leda u ratu okrenuli bosni i bosnjacima i bili na agresorskoj strani ,sad ce sa kukicem,,glavnim na federalnoj islamofobicnoj tv,i sdp-om i prodanim dusama iz sda, pokusati na perfidan nacin odraditi ono sto nisu u ratu...nova alijansa za potjere,,nova alzirka grupa se sprema
Za ove poznavaoce matematike i ustava iz r smrdske, isto tako ne moze biti niko koga sdp-sda ne zele, tako da je to pat pozicija...samo sto ne razumijem kako nekog ko je \"obican gradjanin\" takva situacija uveseljava...koliko smo mi glup narod :(((
STA RECI SDP UVIJEK IDE SA UCJENAMA. I DRZI SE M.ZAJEDNICE I OHRA. VIDI SE U FEDERACIJI STA JE URADIO A BIO JE JEDNOM MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA SAMO JE NABIO TROSKOVE DRZAVI. IMALI SMO LJUBU GRKOVICHA UZEO PARE, ALIJU MUMINOVIĆA UZEO PARE I SADA NAJVIŠE DO SADA DARKO TRIFUNOVIĆ PREKO POLA MILIONA KM. STA RECI NEGO DRZAVA ZA FOTELJU, NEKA SE NE VADE NARODU DA NIJE DO NJIH. A ZLATKO DA JE NA FEDERACIJI IGRAO POSTENO NE BI MU SE DESAVALO OVO DA NEMA POSLA. HOCE DA PROGURA KUKICA I JOS PORED TOGA DA SE UVALI U MIP.
ZA DOM SPREMNI ZA DOM SPREMNI ZA DOM SPREMNI...
Da bi prošao mora dobiti bar trećinu glasova iz RS-a. Srećom 13 od 14 zastupnika su SNSD i SDS. Da pojasnimo, trećina od 14 je 5. Za onaj dio Federacije kojem matematika nije jača stran.
ha ha ha Kuki razgovara s ovima koji ćemu dati glas, a zna se da bez SNSDa i SDSa ne može postati šef VM-a. Oni ga neće ni primiti tako da je ovo čisto gubljenje vremena.
\"On smatra da će Kukić najviše problema imati sa strankama iz Republike Srpske\"...hahaha...upravo suprotno, nece ih nikako imati, kao da ce neko sa njim uopste razgovarati!
S U P E R...E sad taj dokument uzmi, pa fino ga nabi na qu.rac....dok moj predesdnik ne kaze Amin, moues kukicu pusitii Ramin....
Tko god da bio, samo neka nije iz onih inkiminirajućih KRADEZEOVACA I NJIHOVIH REDOVA
ma ako premuva SDS-ovce bice izglasan, s obzirom da DODO galami da mu ne da mandat sto se njega tice!!! znaci ima vecinu u federaciji, treba mu i trecina iz RS-a i to je to XD ako sam dobro skonto ovaj sistem odabira xD _____________ SMRT FASIZMU
kad je dobio mandat le vatu