Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta očekivati od BABOVE kćeri, njemu je Arkan bio miliji od BiH pa evo i njoj...
Osvecuje se za babu hebo je babo
balavac haj kupaj se i na spavanje. cudi me da si znao naci sva slova na tastaturi.
Svi političari su mafijaši.
Smeta vam Elvira Hrvatica,a ne smeta vam Zeljko K. Bosnjak-Musliman.Pravedno ,nema sta!
još jedan pokušaj eliminiranja \"nepodobnih\"Hrvata iz političkog života BiH.Hrvati je jednostavno ne smiju buniti protiv nepravde i moraju slijepo šlušati \"velike bošnjačke vođe\" da bi imali pristup vladi.svaka čast elvira!
Treba je istjerat, najurit van Bosne m... joj, ja kakva kuja
Elvira svaka cast! Pokazala si da si osoba od dostojanstva i vrijedna si postovanja, za razliku od ovih ostalih prestarsenih miseva, koji nemju niti vlastito misljenje, a kamoli da su u stanju dosositi vlastite odluke i prihbvatcati odgovornost. Elvira, pokzali si svima da si jedna mudra i pronicljiva osoba, vrijedna paznje i pohvale!
Mogu joj poklamfat. Mislim da cjelu noć nije spavala koliko se nasekirala :)
ja
Brišite vi, malo đoge& bakiri & šagolji sa www.te.he.ran-x.com,, ali je činjenica da ih je Babiba kći prešla i da su pali na vlastitoj matematici, jer trećina od 17 ne može biti 5, ona je trebala biti taj šesti glas. Spremajte se laganini u zatvor, reketaš & mesari s osnovnom školom & konobari u vodstvu Zastupničkog doma & crnokošuljaši i ostala bagro, Zenica vas čeka!
Novac, glasovi za novac....
koji je k u njihovim glavam nekad se covjek zapita,
cim joj facu vidis skontas da je zla,derno je babuka njen,ma kraisnicu su takav narod da braca ratuju na 2 razlicite strane,sta dalje pricati
Elvira je karikatura od osobe. Fakat je presmijesno kad pokusava govorit hrvatskim jezikom, pa nabada ko cackalicom rijeci tipa tijekom, povjerenstvo, dopreCjednik, tisucu. Ku.ja.
Svaka cast! Cestitam na principijelnoj odluci.
Ne gine joj jedno 150.000 KM kazne. Koza