Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Nesic u svom Prijedoru vise ne moze nikoga pobjediti. On treba da ponudi ostavku i to lagano.
Nesic je Dodikov igrac. Vukanovic ga je odavno provalio. Ako se opozicija ne rijesi ovog Dodikovog kukavicjeg jajeta, traktorista ce ih pomesti sljedece godine
@takomako Lose glumis Bosnjaka islamskog Srbina. Muhamed Hevaji Uskufi iz Tuzle 1631. napisao je “Potur šahidiju”. 300-400 godina kasnije ta knjiga biće nazvana imenom “Bosansko-turski rječnik”...Muhamed Hevaji Uskufi je napisao i pjesmu “Ilahije na srpskom jeziku (Ilahi be zeban-i srb)” i pjesmu “Poziv na vjeru na srpskom jeziku (Bera-i da'vet-i iman be zeban-i Srb”) .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nategnu Vas Baja 😂😂
A vama će Baja da stavi do jaja ...
Opizicija sa Nesicem na celu DNS-a (SNSD igrac) nema sanse protiv SNSD...par sedmica unazad, Vukanovic je to i predvidio.
kakav senzacionalisticki naslov texta, istrgnut iz konteksta; kao da to citacima nece uci u oko treba li klikova? evo prodajem - marka klik! ko hoce?
Cestitali jer su prodali izbore....ko vise ne zna njihove igre.
Kreten, čuj "muški je priznati poraz"!? A šta, nije ženski priznati poraz?! Šta su u ovom kontekstu žene, osobe slabog karaktera, licemjerke, kukavice, šta? I neka ste izgubili kad vam predsjednik ima takve stavove!
PRIJEDOR JE GENOCIDNI GRAD KOJI JE PRIJE RATA IMAO BOSNJANSKU VECINU, PA SU ONDA POSRBICE GENOCIDOM, LOGORIMA, UBIJANJEM, NASELJAVANJEM ILEGALNIH U BOSNI POSRBICA IZ HRVATSKE, DOBILI GENOCIDNU VECINU I TI TIPOVI JEDINO STO MOGU JE GLASATI ZA GENOCIDNOST POLITICKU JER TO IH JEDINO DRZI NA POVRSINI. IDENTICNA STVAR KOJU SU RUSI NAPRAVILI NA KRIMU, SAMO UKRAJINCI NISU MUSLIMANI VECINSKI, PA IM TO ZAPAD NE PRIZNAJE, KAO POSRBICAMA U PRIJEDORU!
E čuj papana,dobit će rat sljedeće godine...
Ljudi sklonite porodice van BiH do proljeća je rat.
Ko će za njegovog kandidata glasati kad je sa SNSD om u talu .Vukanović je u pravu šta god za njega kaže.
Nesic je u ovoj opziciji Dodikov igrac,on je uljez,govnar,seljak i klosarcina,provalio je njega Vuksan odma,i upozoravao i Sarovica i Borenovica,,
Za Šumadiju već odavno nema nikakve nade
pa zbog tebe je izgubio glupane ko mazga si
Izgubicete rat. Ne mozete vi pobijediti. VI STE GUBITNICI. Rsk je primjer toga
Rece vjecni vitoman kome je dedo nosio fes a nana dimije do unazas 100 kodina stupi pogane pu -.
Dajte izjavu Stanivukovića entuzijaste 😂 Sigurno ima nešto pametno da kaže
Uz Bakira, za koju godinu nece biti nijednog Bosnjaka u RS.
Nikad opozicija s Nesicem nece napraviti rezultat. To je Trojanski konj i Dodikov covjek koji je podmetnut opoziciji. Izgubio, tj. prepustio Dodiku pobjedu u gradu gdje je nekad DNS samostalno pobijedjivao.