Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krmcina sa slike je takve uvrede govorig svojim ucenicima da se to ne moze naci cak ni u najprimitivnijem drzavama. Kako si se mogao takav otelit? Njgovo pitanje jednom uceniku. Mogao bih navest i godinu i ime ucenika ( u Bosnskoj Gradisci ) ali o imbicilu i ovo je previse.
na faci mu se vidi da je najobičniji ljigavac sigurno drzi zaključane djevojčice u podrumu bolesnik odmah metak u glavu
čovjek koji je cijeli radni vijek proveo boreći se protiv prava da bošnjačka djeca se školuju na bosanskom jeziku, čovjek koji je u kontinuitetu negirao bosanski jezik.
To Maleševića mjenjaju zbog diskriminacije bošnjačke djece i uskraćivanja naziva "bosanski jezik ".
Gusle idu prve, kultura stoj!!!:))
Po ovoj fotki vidis da je u srednjem vjeku
Samo neka Pavic i dalje ispunjava Veprove politicke apetite i zelje
U slučaju normalne države davno bi bio smijenjen i upućen psihijatru.
Kultura i prosvjeta u RS? Oximoron!
Pobjegla ti kosa na potiljak.