Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šutite, SDP-ovci... Vjerovatno vam nije pogodan članak za vaše orgazme u ime vaših šefova...
Kad budete lopove stavili iza rešetaka milionere Brankovića, Jeragića, Heće, Tihića, Sarajlića i ostalu kriminalnu političku bagru, tek onda će vas ljudi početi ozbiljno shvatati. Do tada gledajte kako se gnjevna fukara okuplja na Facebooku i najavljuje revoluciju za novo krvoproliće. Počnite hapsiti prije nego što nastupi opća anarhija.
dnevni avaz o cemu nego o parama ta isti radoncic nafato je milijonekada je bosnjacki narod bio u najvecoj bijedi
@Daidža Dokle ? Do kraja ... Do samog kraja !!!
Kad unajmimo kakvog molera, zidara, taksistu ili bilo kojeg drugog radnika da nam nesto odradi, cijedimo ga za marku i gledamo u fening. A drzavi dajemo hiljade maraka godisnje, i ne zanima nas sta se s nasim novcem radi. Dok god je nama svejedno, oni ce se rasipati koliko im je cejf.
Nikada nije bilo da su plate u državnoj službi od opština do najvišeg nivoa, dakle prosjek, nikada nisu bile veće nego u privredi. Međutim danas su veće barem za 50%. Država jede samu sebe i uništava one koji je hrane. Mnoge firme pa i one najjače su reducirale broj zaposlenih. U BiH nakon rata iako je broj stanovnika smanjen za 20% broj uposlenika u državnim službama je povećan za 50%. Nekada je bilo iz poniženja raditi u državnim službama, svi su išli u jake domaće firme, sada je obrnuto. Država troši novac nemilice. Dokle će vidjet ćemo.