Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EVO I JA PRVI NA KLIXu xD
SVAKA CAST !!!
Samo jedno ću reći. Prva 3 PRAVOSLAVNA plasmana: 1.Đuro 2.Srđan 3.Saša Skontajte šta sam Vam hteo reći, valjda ste za toliko pametni :)
evo,Moji Bosnjaci,Bosnjakinje i SLOBODNI Bosnjacki Narode u BOSNJACKOJ Drzavi BiH..upoznajte sta i ko su petokolonasi srbopravoslavni genocidni fasisti srbi!!Do jucer ti su poluljudi k.lali nevine dojucerasnje sugrađane Bosnjake,NACRTNO s.ilovali desetine hiljada Bosnjackih djevojcica,palili zive ljude Bosnjake,ostavljali mrtve Bosnjacke bebe,djecu,zene,starce po masovnim grobnicama koje su kasnije cak i prekopavali nebi li sakrili svoja zvjerstva pred svijetom i planetom Zemlja,lagali oBosnjackom Narodu,ponizavali ..a danas trce po Bosnjackom Sarajevu!!Nema to srama,dostojanstvca,casti,postenja..to ti je \"SRBIN\"!SIKTER ciganijo vlaska FUJ!
Pitaj svoju k.urvinsku nenu koji ju je napasnik silovao da bi saznao ko ti je biološki otac.
Je\'l nema livada po Bosni, pa nek trce koliko im je volja, a ne da zaustavljaju saobracaj.
Kako vam vise ne dosadi lupetat iznova po tim nacionalistickim glupostima. Pohvalite ljude, oragnizicaju, udruge i sve koji su sudjelovali u ovom velikom događaju. Decki iz godine u godinu sve bolje rade svoj posao, dolazi sve vise i vise ljudi, nagrade su bolje, sve vise dopiru do obicnih građana koji su govorili da nikad nebi trcali... u svakom slucaju trude se i napreduju.. A vi? Vi vaš vrhunac, vaše samozdavoljavanje ispunjavate ovdje vrijeđajući se. SHVATITE - BOLI NAS BRIGA OD KUD STE I STA STE - u OVOM ČLANKU JE JEDINO VAZNO TRCANJE I MALO NORMALNIJI NAČIN ZIVOTA OD LUPETANJA PO KOMENTARIMA SVIH ČLANAKA PISAJUCI JEDNO TE ISTO.
raduju se genocidasi petokolonaski fasisti srbi iz NEPOSTOJECE \"RS\" i-NIKO VISE!Nema vise srece ni radosti za vas ciganiju srbofasiste u BOSNJACKOJ DRZAVI BiH a ni u Europi,na Blakanu..NIGDJE VISE!!!E kako stari kazu-Ima Boga,Ima Pravde!!Samo vi trckarajte ....
Sto se ne ostavite nacionalizma malo i ne pocnete razgovarati k\'o normalni ljudi?? Bas da vas vidim kako trcite 21 kilometar... Ma makar ona 4 km.. Koji bi to cirkus bio hahaha.
Kod ove 654 sto je pobjedila trbusnjaka ko rende, orengao bi je ja
Kad će opeeet :(
Eto vi ste mi gradjani pravi, bez navodnika, ne vidjeh toliki gradjanluk ko u R. Shumskoj nigdje. Cak vam je i Ivica Dacic prvo u Sarajevo dosao, pa tek onda u R. Shumsku :)
Interesantno što se \"građani\" bošnjakistana 24% raduju ovoj pobjedi,a trebali bi se radovat građani REPUBLIKE SRPSKE i HERCEG BOSNE.Zamolio bi bošnjakistance (24%) da ovu pobjedu ne pripisuju sebi.Uskoro će paratrke odnosno utrke za invalide i oni će moći slaviti.
muslimana opet nigdje..... :-/
Baš mi žao ovih iskompleksiranih paćenika koji moraju živjeti u državi koju mrze (bili oni katolici ili pravoslavci) BiH4Ever
Znam da istina boli, al\' nema fajde ni što lažete sami sebe, ni ti ni onaj @24 posto. Sretno vama i svim Sadakistancima, uživajte u ovom lijepom danu!
Jeste naporni sa nacionalistickim pricama, odmorite malo i kuci svoje davite s time ako vam daju, a ne da svaku temu ovdje okenete na to. Prosirite si vidike ako mozete, svijet je puno siri od tih gluposti.