Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je cisti paganski obicaj.
sretan đurđevdan svim navijačima želje
Imas li marku ramo druze moj
Jeli dodo na kafu doso?
sa so mange
A sto ovaj vazda radi na ugasebom kompijuteru??
Uz duzno postovanje prema Romima, ovo je od jutros, vec ne znam ni sam, koja po redu vijest o njima. A to sto ne obavjestavate narod u mnogobrojnim hapsenjima Bosnjaka, civila koja su se desila na prostoru RS-a u protekla 24 sata, to nista ha? Tambura od portala
Vala niko se ne umije veseliti kao Romi, svi po minimalno petero djece, oko kuća željezo i ostali otpad, ali muzika uvijek drma i za đurđevdan mora biti puna sofra..:) Što je moja nana rahmetli znala reći: Orilo, gorilo..:)Pravi pravcati boemi.
Baš tako Kiki..:) Joj što se uvijek dobro ismijem kad gledam taj film.:D
Pa ubiii se zbog tebe čovek, Sike mori dušmanke:D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)