Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna Gora je NATO. Srbija može da flauta.
Objasnili, napravili sekularnu drzavu.. Ovakav nam zakon hitno treba u BiH, i da se ove vjerske "skole" izbace sa liste obrazovnih institucija.
@objektivno123 Mislis da “barnu” prije svega najbroniju IZ da bi to proslo bez buke...hau jes nou!
@ampera Oni nisu bitni, zakon se mora postovati. Samo se ugledaju na CG.
A je li vama ovdje palo na pamet da su 2020. parlamentarni izbori u Crnoj Gori i da mora na osnovu necega da pridobije glasacko tijelo (muslimane i crnogorce) dok Srbi budu bili u ofanzivi na ovaj zakon i drzavu.
Kakva je to zemlja kojoj je u nazivu riječ 'crna' ;)))
Odlična slika.
Milo ce uzeti i crkve i dzamije samo ako mu Papa naredi.. A izgleda da jeste
Milo je ZASJEO na VLASTI, JOGURT REVOLUCIJOM i zna dobro šta znači JOGURT za one sa niskim STRASTIMA !!! Kod NATO_a to više NE PALI !!!
SRBIJA NEKA PUŠI.... O SVIJETLA MAJSKA!!
Jos malo i bit ce crkva vojvodine tako da osta srbija u beogradskom pasaluku...
Bravo Milo , da su bogdo svi naši političari pametni ko ti .
Gdje god nema Srbina, tu nema siromasrinje i propasti. Volim svaku drzavu koja je sve od sebe dala da sto vise Srba nestane u NATO rupi. To jest sav civilizirani svijet :D