Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...što se mene tiče, nek zaspe meter...nije zima ako nema snijega.
Al na planinii da ga gledam iz tople sobe uz pucketanje kàmina.
Joj kako svi lupetaju. Lupi pa šta bude. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/507679/ZIVOT-NA-MINUS-15-Kako-ce-izgledati-ledena-zima-koja-nam-se-sprema Majstoroviću vrati se !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ko pita struku, ko citira izvor.....poluinformacije i "polumediji" dezinformišu i ubijaju ljude... Zamisli banalnu stvar, imaš na stoku 100 kubika drveta i onda počneš razglašavati unaokolo kako će zima biti jaka i duga... naravno da to ima psihološki efekt i izaziva povećanu potražnju...
Ja sam tu a gdje ste vi? :)))
Venama me poslao po ćevape :))
Navuku nas na drugi članak i onda ih nigdje nema. Garant su tamo i ljubakaju bez nas :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (53)
...hajde da ti vjerujemo Milica :)
Nije sporna meteorološka struka nego mediji koliko ja razumjeh ovu gospođu. Dakle, struka nikada nije pompozno najavljivala ni najhladnije zime niti najtoplija ljeta u 100 godina, nego to mediji gladni senzacionalizma sami prokidaju prognoze, pri tom se pozivajući na neke tamo kobajagi britanske stručnjake, a nigdje se ne pojašnjava tko su ti stručnjaci zapravo. Tako valjda i u Britaniji pišu da neki tamo američki stručnjaci najvaljuju ovo-ono , opet bez pozivanja na konkretan izvor!
Sačekaćemo mart,pa ćemo znati više
Hjoojj ovo je sto peta prognoza kakva će biti zima,te najhladnija te najtoplija, te vako te nako
al sljedeca se biti 100% najhladnija :)
Odlucite se il jaka il blaga
ove godine snijegu ce Šerefa biti mjera ;)
Nista dok Majstorovic nekaze svoje strucno misljenje njemu samo vjerujem sto se prognoze tice
Ne petljajte se u Božje cccccc
mnoga raja živi tako što gleda u fening jer nemaju nikakve ili sasvim male prihode, stoga mole boga da zima bude blaga radi dječice pa i bez snijega najbolje ogrev bilo koje vrste ima ekonomsku a nigdje "podžaba" tako da predstavlja veliki izdatak za veliki dio stanovništva , prepadanje sa minusima se uzima za ozbiljno. a "zimske radosti" su zaboravljeni san.
ako slaze vjesamo ga za mu..
hajde da vam povjerujemo:-)
Eto vi ste mi pouzdani kada je u pitanju vremenska prognoza... Koliko vam vjerujem, tek sada sam ubijeđen da će zima biti strašna i surova... Kako god da prognozirate, zasigurno bude suprotno.
Za Engleze ne znam, ali znam da su ovi naši takođe tvrdili da će biti pakleno ljeto... Uglavnom, ovdje nije priča o Englezima i da li njima vjerovati, već dokazana praksa da je vremenska prognoza upravo suprotna od onoga što naši uhljupi prognoziraju...