Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari pišu što žele, isprovociraju javnost. Javnost se nakači ko luda, počne pisati svašta. Onda novinari prijavljuju govor mržnje (koji ne postoji u Zakonu) i onda sve u krug. Zakon da ili ne. Kako god. Treba spriječiti lupetanja glupana. Čitam nedavno dobru stvar. Kaže neki čiko: "Konektijem se na porn hub da malo odmorim mozah :-) kad ono ispod raspravljaju se Srbin i Hrvat ko je počeo rat. Mamu va j..em, pa zar vam ništa nije sveto". Pa sad vidite, očigledno treba nekoga lupiti po džepu da se prestanemo ponašati ko idioti. Svi mi, državljanstvom Bosanci i Hercegovci ma koje nacije ili religije bili. Lično, podržavam zakon ako će biti proveden prema svima jednako.
Bake-To je bre,narodna skupstina, a ne ovo u nas!
domovina je glasala za ovo s ciljem narušavanja imidža entiteta
.....u cara Trajana....kako ide dalje commie.15th? :)))
....al tihoo. tihooo:)))))
.....ne kopaj samo rupu u zemlji, napraviće frulu pa smo najeb...:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trazili ste, eto vam ga!
...rudonja je upravo stvorio svoju pretorijansku gardu, pod formalnim nazivom "mup rs"...
E nebi je imo' da nije MMF-a,svakako i podrske poganih politicara iz FBIH.
...i usput da ljubazno mahnem rudonjinim inspektorima internetskih bespuća povijesne zbiljnosti, lijepi maniri iznad svega :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)