Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je meni za Sejdu, "neko pijan ovaj zivot lakse odrobija" . Ali sta normalni trezveni i posteni vise da rade u ovoj big shit drzavi?
DF smradovi a zeljko ubehas Zavadio nas je i sa samim sobom
Najljigavija stranka. Oni na vlasti sa SNSD-om, država ide u ambis i za sve opet napadaju opoziciju.
Ko ono podrža Dodu iz FBH, sad nam pricate o prepucavanju, dok primate plate koje su van pameti a o voznim parkovima i drugim uživanjima netreba ni pricati
Kako se ovdje najbrže može postati BH parlamentarac? Hoću i ja da uživam kod kuće, a 4-5000 svaki mjesec na račun uredno da legnu.
Hahaha a koliko to zastupnika ima DF....ako je SNSD udavio SDS,sta je Tek SDA Uradio vama
Osnovni problem leži u činjenici da Bošnjaci zele drzavu u kojoj će oni dominirati a Hrvati i Srbi bih bili na margini koji se nista ne bih pitali. Sve dok budu prisutne takve ideje biće i ovakvih reakcija iz RS-a, a da Hrvate i ne pominjem, oni su jos od rata zauzeli svoju teritoriju i čekaju. Bošnjaci SE ZANOSE DA ĆE IMATI PODRŠKU HRVATA.
@Batan ...ne zanose se da će im hrvati ponoći nego se zanose da će nato ratovati za njih ako dođe do sukoba, da se mene pita ja bih im dao BiH kompletnu da vidi zapad kako izgleda kad dobiješ Palestinu u Europi
Da bogdom Dodik hoce ostati na vlasti sto duze, NIKO nije kao on upropastio RS , ja sam cesto u RS i sve je gore , nema 100 maraka ukrupno ni na vidiku , nema industrije , povanjen bankarski sektor , Sve je u minusu , Rusi ga dokrajcili sa propalim investicijama , Dodik je momacki sve opeljesio , ni jedne fabrike , a sada panika zbog ANP jer mu Putin sprema degenek ako izradi
Velika je sreca da ovo nije 92 i da su sada snage koliko toliko poravnane i da je NATO u svim zemljama u regiji , Kosovo je defacto nezavisno a CG je u NATO , Dodik nista nije uradio , bas nista u ovih 12 na vlasti ,RS nema vise od 700K ljudi ukljucujuci Bosnjake , dok sa druge strane federacija ima 10 firmi koje prave preko milijardu godisnje , tako da hoce Dodik jos duze ostati na vlasti da upropasti RS jos vise
Milorad Dodik je najvjestiji manipulator i Trol, koji manipulise i trola jadni, bijedni, i napaceni srpski zivalj u RS krmetnjakuu, to svako normalan vidi i zna, ali vllasii su takav podal, lazljiv i prevrtljiv zivalj da sve oni to vide i znaju, ali se uvijek upecaju na Dodikovu laznu i obmanjujucu pricu o samostalnosti i otcjepelju RS-a i pripajanje Srbiji. Nikada to nece postici, jer BiH cuva Bog dragi i gazije i heroji nepobjedive Armije RBiH, te NATO pakt i Amerika. BiH je vjecna drzava.
Sve su to ne obični nego klero-nacionalistički govnari sa populističkim pričama za sva tri naroda. Priče o ugroženosti, napaljivanje , loženje, proizvodnja mržnje, netrpeljivosti, strahova to smo sve već doživjeli. ''Za sve su krivi oni drugi ili treći. Uvijek smrdi nego drugi ili treči a suština je da se održi na vlasti, da se naprave: kastinske, porodične, halkarsko-minderaške imperije.
Kao Srbin ne podrzavam sve ovo sto politicki predstavnici rade, ali ako bi Bosnjaci mislite da je politika nametanja jedino sto je ispravno, i vi se varate. Cijela vasa politika se svodi na nametanje, kao da su Srbi i Hrvati strani faktor u BiH a ne dva naroda sa kojima morate dijeliti ovu drzavu i naci kompromis u svemu jer ona ne moze postojati kao gradjanska, unitarna republika. To je pokazao i rat i odnosi nakon rata.
Bošnjaci, ako vam je stvarno stalo do države BiH prestanite srati po njoj na svakom koraku. Evo šta mislim pod tim, bacanje smeća svuda okolo, razni marifetluci vaših lopuža na vlasti koje ne osušujete već i sami činite, rasistčko i vjersko omalovažavanje svih drugih koji ne misle kako bi hteli vaši religijski zaluđivači, traženje nečega što ne date drugima i još kamaru toga, ali džabe vam kazivat
Mene samo zanima šta na sve ovo kaže Zuckerberg.
Meni je rat jedina prilika da dozivim penziju. Svaka godina rata se racuna kao dvije.
Dodik sa svojim establismentom htio da razvlace pamet Bosnjacima i patriotima pa odskocila loptica u PC. 😂 Neka nastavi sa svojim podanicima, i neka bude sretan sto je raja na 49% iznimno glupa.