Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj zakon o radu je nesto najbolje sto imamo od bivse Jugoslavije, naravno to mnogima smeta na vlasti, ako nam to promjene mi smo gotovi.
prava radnika uskoro neće ni biti u rs-u i bosni u cjelini. onaj ko bude radio u bosanskim firmama zarađivat će toliko da može preživjeti. ugovor će mu ako ga i dobije biti takav da mu poslodavac uvijek može dati otkaz, što znači da će uvijek živjeti u stresu. ako budeš bolestan možeš se poselamiti sa poslom istog momenta. prvi dan će poslodavac iskazati ogromnu brigu za tobom (pod uvjetom da si mu bitna karika u poslu), no ako budeš bolestan ozbiljnije onda je šup karta sa posla momentalna šta nas briga, možemo se nacionalno i vjerski slobodno izjasniti. velika je to stvar.
naravno da neće biti nervoze kod sindikata jer je i on pod vladinom palicom