Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj nam Mileta ziv bio! Ko ce unistiti RS ako nece on? Najsposobniji je za to
E nemozes je unistit' dok je Zutog Pseta koji moli Vigemarka da se nadje s' Dodikom da bi digo kredit mmf-a i spasio Krmka jer vec 45 dana kasni sa naknadama policiji RS-a
Onda neka glasaju Srbi muslimani za Dodika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onda neka pjeva opet " ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine !!! "
Ja sam za to da Mirko Sarovic bude predsjednik RS-a. Covjek je sposoban, a jok ko Dodik trabunja ko maksim po diviziji
PA ON VAM SE UPLICE U SVE I PO NJEGOVOJ DIREKTIVI IGRATE,,KOJI CRNI DODIK,,,VI STE SVI SAD SRBI NAD SRBIMA,A DA VAM SE NEKO DREKNE MALO JACE SASRALI BI SE DO KOLJENA,SVI STE SAD VELIKI SRBI ,A REFERENDUM VAM JE ODAVNO BIO UDARNA PESNICA KAKO BI POLITICKI OSVAJALI VLAST U SRPSKOJ,,NESERI NI TI KO NI IVANIC,,AKO VAM TATA VUCKO KAZE NEMA REFERENDUMA I NECE GA BITI,ONDA CETE SRATI KOJEKAKVIM SUPLJIM KO I SAD,,,
Svi Srbi su četnici.
neovisno o referendumu,ovaj đokica je politički diletant,priljepak i najobičniji žbir
hajte MOLIM vas odrzite ga pa da sve ide vise u pm
Tako je Djokicu, nema uzmicanja, nikada takvi nismo bili osim ako je neka golema sila bila! Da li su Bakir i bosnjaci sila? Naravno da nisu!
Zivi bili pa videli, jedini pravi politicar sa kojim je tesko bilo pregovarati je Haris Silajdzic. Boze, hvala ti na Bakiru!
Nista ako traktori nisu puni a nisu to znamo:)))
A šta ćemo s tobom crni Đokiću ...???
...hladan i tamno plav Đikson najbolji Đikson
onda ti je pogrešan avatar. imaš onu tamniju nijansu
sabili su ga u ugao
Ti Đokiću, kao obični potrčko Dodiku bi morao da paziš šta izgovaraš. Jer ako Dodik pobjedi ubjedljivo, kao što hoće, neće biti za tebe mjesta u pojedinim segmentima vlasti.
ti si hercegovac92
@OtokaBoy3 Koji hercegovac?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)