Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta se imaju oglasavati, valjda im je to obaveza da ciste snijeg?! Isto kao da je metar snijega... Sta bi bilo kada bi svi isticali svoj dobro uradjen posao?! Ili nek' rade svoj posao kako treba, ili neka ga prepuste drugim ljudima koji su VOLJNI da rade, a takvih sigurno ima i previse.
Joj isfrusturiranih crvnih kmera što smaraju ovim komentarima! Nista pametno ne znaju nego samo kod naroda nezadovoljstvo da stvaraju. Kakir 60 minuta je bio Šampion u tom poslu!
ajd ne kenjajte ko grlice cu bez problema u saobracaju a ja u subotu navecer isao na posao u 21 sat i tramvaj nije radio sat vremena maltene, zakasnio sam na posao zbog njih jer sam pjeske isao 10tak stanica.
Prosao sam kroz grad od Blazuja do Skenderije u noci sa subote na nedelju oko 3 ujutro nijednu grtalicu nisam vidio na putu to je bruka kakve su ulice i ovaj sto kaze da su bile ko suza Lsze sa velikim L,SRAMOTA i ovo zovu glavni grad.
I opet bacate onaj šoder mamu vam vašu. Mrš u svoje selo pa tamo bacaj šoder po putu... Ovako te lijepo podsjeća na djetinjstvo i makadam.
nije mi poznato odaklle gospodin dobija informacije kada sinoc kombi nije vozio za vasin han a ni auta nisu mogla voziti.
A VIDI TROTOARA....MAMU VAM
Sreća je Đipi pa je bila nedjelja, neradni dan, pa se nije kolaps mogao primjetiiti, nedo Bog da malo snijega padne sa nedjelje na ponedjeljak. Čut će se.
Prošle zime snijeg je bio 10 cm a nije se moglo otiči na posao ko je ranio, i da ne bude zabune tad je na čelu vlade bio SDP pa nije nam ni tad cvjetalo
et doslo i tvojih 5 minuta...a sta bi prosle godine?
Mi smo zatrpani Dzipa pomozi molim te!
Error 0044: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' , , 130210024, 130210013, 130210019) ORDER BY x_vijesti.datum DESC LIMIT 6' at line 6
SDA-OVCI CISTE NAJBOLJE, ALI BUDEZETE I POREZNE OBVEZNIKE. I NJIMA SU VAZNIJI TAJKUNI OD NARODA KOJEG SU DOVELI DO GLADI.
Zato nam drzava i jeste ovakva - on daje saopstenje zbog nekih 20-ak cm snijega (ne znam tacno), sto se valjda i podrazumijeva da rade zimske sluzbe. Mozda nas uskoro pocnu obavjestavati i kako su uspjesno odvezli smece, ko zna... moj glupi narode.
za ovu dvojicu komentatora gore.. ja što možete kakiti na sabahu braćo mila.... jutros u 05:50 sam prošao gradom i ceste su ko suza čiste.... to rad...
O kakvim obavljenim zadacima prica ovaj dobro "uhljebljeni" budzetski korisnik ? Sinoc ali i jutros grad je u saobracajnom haosu i kolapsu. Hoce li vec neko u SDA-SDU nesospbnoj vlasti odgovarati za nerad i javno izgovorene lazi