Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
_"- Problem sa vodosnabdijevanjem Kantona Sarajevo zaista se u narednom periodu mora sistemski rješavati da građane i potrošače više ne bi dovodili u ovakvu situaciju. U tom smislu potrebno je djelovati u dva pravca, raditi na rekonstruciji vodovodne mreže i otkrivanju nelegalnih potrošača vode - dodao je Đipa." Hej Đipa, ma rodila te majka tako pametnog! Zamisli, ti otkrio toplu vodu? Nobelova nagrada ti slijedi! :)))) Počnite raditi na rekontrukciji vodovodne mreže. Imate li novca za to? Ili možda sa ovim prepadima i agresijom koju vršite na građane, želite najaviti poskupljenje vode, povećati ionako velike cijene i napraviti još nerealniji obračun za naplatiti. Otkriti nelegalne potrošaće? Pa to ste mogli davno, jer vam je sve bilo na dlanu. Nelegalni su radili uz pomoć vas legalnih. Krali vodu, a mi smo za njih plaćali. Da nije bilo kriminalaca u vašim redovima, nelegalnih ne bi bilo. Ne bi bilo hotela, motela, hostela, autopraonica itd. koji troše vode kao jedno prosječno domaćinstvo. Vi ste im to omogućili. Kriminalci su čuvali jedni drugima leđa. Nažalost, to se nikada neće procesuirati i građani će i dalje ispaštati. Svi mi smo plaćali, a i dalje plaćamo tu nelegalno trošenu vodu. Vi ste glavni uzrok tome, a mi ispaštamo. A da ne pominjemo vaš rastur vode, zbog neodržavanja mreže. Navedeno je da vam je rastur vode 75%. Za poređenje bi dobro došla jedna farbika koja bi od 100% proizvedene robe bacila 75%. Luđak zna da se taj „posao“ ne bi isplatio. E tako vi radite. SVE VAS TREBA SMIJENITI I KRIVIČNO TJERATI! I još nešto! Smanjite prekomjernih broj nerealno zaposlenih, pa novac usmjerite tamo gdje treba, a ne u džepove vaših rođaka i prijatelja.
"rekontrukciju","rastur"...e rastur ti bio u glavi...p.s.djelomično se i slažem sa tobom....
mrs majmune cuj uredno....
Uredno vodosnabdjevanje kao navodnjavanje kap po kap.
Jebote sto lazu, pa to je nevjerovatno. Vec od 23.30 pritisak je takav da se tesko mozes otusirati, a od 00.00 obicno je vec nikako nema, pa do pola set ujutro. A vidi kisa. Samo idite i placajte ovce.
Moram reci da mi se bas zgade ljudi kad ih vidim u redu kako cekaju kako bi platili ovim neradnicima i lazljivcima njihove "usluge".
"otuširati",na selo papak pa se otuširavaj...naravno kad kiša padne i bure se napuni😂😂😂...čudi me da nisi u "vikendici" da se otuširavaš,damla te pogodil...čuj otuširo😂😂😂...
lazu ko kerovi. od 00:00 do 5:00 nema ni kapi.
Meni se čini da su to najavljene redukcije,možda da pročitaš tekst a ne samo naslov...sigurno bi barem malo pametniji bio a opet ko zna...hoćemo revoluciju...
Sta je bolan uredno, prisere mi se u 3 ujutro neam cim guzicu oprat...
To garant neki biznis planiraju Bake Dodo i Čova sa toalet papirima pa kao redukcija malo :D
Knjaz Miloš najbolji za pranje gooze pooze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)