Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da nije kriva.Niko ne smije prijetiti pacijentima.Nikada.Svako ima pravo da bude zarazen.Jos je zena postovala mjere.Bruka i jad primitivaca.
Haj nemoj kakit. Evo šta je uradila časna sestra iz Međugorja?! Isto tako, prikrila se, pa okolo hodala i sve zarazila, drama u Mostaru. Imas pravo biti zarazen, ali nemaš pravo zaražavati druge.
Jedina od prvozaraženih koja je bila u izolaciji i faktički nije ni stvorial taj famozni klaster. Svaka čast na odgovornosti! Brz oporavak.
Sandra puna podrska.Drago mi je sto ovdje ne moras staviti ima i prezime.Veliki pozdrac i podrska od zdravstvenog radnika s prve linije iz Konjoca tzv Bosanskoh Woo-Hahna.Izdrzi lutko,oobijedicemo!!!!Za pobjedu nam ne trebaju glavonje,mi sica cemo ovo sce prebroditi.Pozdrav sestro!
A sta drugo ocekivati od gradjana, kada Ministar sigurnosti kaze “zarazeni su hodajuce ubice”. Van svake pameti. Neko ce debelo odgovarati za sve ovo.
Ne znam zbog cega je djevojka bolesna, ali u ovakvoj situaciji NIJE NEMOGUCE BITI KRIV sto si bolestan. Npr. ljudi koji se bez ikakvog razloga nisu pridrzavali uputstava, poput onog koji je dosao iz Italije i svojim neodgovornim ponasanjem zarazio ljude po bolnici u Mostaru. Takvi zasluzuju debele kazne.
Naravno da niste samo morate paziti da tu bolest ne sirite dalje. Ako ste testirani ili se sumlja da imate coronu onda ostanete u izolaciji i to je to a ne ko neki idioti mangupi odredjena im izolacija a oni se setaju i izlaze medju druge gradjane.
ovo samo u fbh.ima.da oboleli od korone dobijaju pretnje.vi bosnjaci ste definitivno teska stoka od naroda.jebo mav mrtvi alija majku
Stoka na veliko i na siroko kad prijtite niste vi dosli ni do 15 vjeka
nisi kriv ako si zaražen...ali ako svjesno širiš zarazu na druge onda si itekako kriv...
Svi ostali klasteri + više desetina zaraženi, ovaj "klaster" + vjerovatno 0 zaraženih. Dovoljno govori o disciplini ove pacijentice. Svaka čast djevojko, brz oporavak ti želimo!
Ovi iz SDA ne hodaju nigdje po Europi, zato nisu ni mogli dobiti virus, samo jadna raja koja nije mogla naći posao i ici trbuhom za kruhomje je fasovala, ovim SDA uvlakacima i uhljebima ne treba Europa , ovdje imaju sve, mozak im ne treba....
Kao prvo Sandri želim uspješan oporavak. Prvo djevojka nije iz lukavca, nego je iz Puračića, ali je iznajmila stan za samoizolaciju u Lukavcu čime je dokazala svoje poštivanje odluka kriznog štaba. Tek kad su se pojavli simtomi, telefonom se obratila medicimskim radnicima tako da nikog nije ugrozila, a što se tiče Lukavca,to nije selendra već grad o koga trećin BjH živi, pa ivi koji pišete ovakve komentare.
Nisi kriva što si dobila koronu, kriva si što si bolesna tj što si osjetljiva na nju. Isto kao što su alergičari krivi što su osjetljivi na alergene. Možeš postiti da izbaciš toksine iz sebe i da zarastu oštećeni organi, o onda ti se prašta, a i korona će ti oprostit. Više savjeta u Herbert Sheltonovim knjigama.
@PrirodniDoktor nestasica sarenih tabletica a? jel poceo namjestaj da prica s tobom vec ?
Sretno, djevojko! Da što prije ozdraviš!
hahahaha... klasični Bošnjo ... samo svoju guzicu brine
Djevojko,glavu gore i pobijedi ovu pomamu od virusa,i ti svi koji ste zakačili neman od virusa. A ovi što prijete i prstom ukazuju na vas trenutno inficirane,nek se dobro preispitaju,dal se to može i njima desiti. BRZ OPORAVAK SVIMA INFICIRANIM.
Sta panika cini, neobrazovanost.. Prvo su je ismijavali i nazivali glupim sve koji su upozoravali pa su teorije zavjere prepricavali e onda im je pokucala na vrata pa su se uspanicili i svi im krivi. Uglavnom bez panike, pretjeranog izlazenja iz kuce, aBda da nas sto prije zaobidje.