Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav naslov: \"Brakovi štetni za društvo\" a da angazujute nekog obrazovanog prilikom sastavljanja naslova... idioti.
sve vocke ne sazrijevaju u iso vrijeme,a niti u istoj klimi i zemlji,u toplijim krajevima sve sazrijeva brze,tako majka priroda odredila i dala zakon njen,ko prije sazrije prije i ostari i sasusi se i muski i zenski plod pa to je sve ok.Hvala bogu pa postoji prirodni zakoni,pa kad su se nase pra nane i dede udavali i zenili i plodili,ma svako u svoje vrijeme,ali oni su zivjeli u zajednicama,i time lakse neke druge stvari podnosili kad se tice odgovornosti tu su dobivali podrsku i pomoc,sve ima svoju pozitivu i negativu,boriti se sam kroz zivot nije lako nikome,a to je postmoderno doba,trazili ste gledaj te..
kakvih 16 godina,od 14 se porađa ne zna nosa obrisati...a sa 12 pobacuje
Bolje i maloljetnice nego maloljetnike, kao sto je slucaj kod popova..
bolje vala i to neg da se vuca s kim stigne, a i to je pravo popularno kod maloljetnica
hajd ne seri mora da si i ti dala u 15-16 godina u grahu a sad te nece niko pa ti krivo..
nista muhamede
Jel to u RS-u pokušavaju popraviti natalitet nelegalnim putem?
Meni su jos jaci bolesnici koji mogu da ozene dijete od 14-16 godina, i jos da ih mlate u krevetu, tipicna pe. dof. ilija, koja se kod nas poprilicno odobrava. Fuj.
sta je falilo maloj ajsi?