Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, dan moze da pocne 😂😂😂😂😂😂😂
@naftalin kokice i koka kola :)
Naravno, hvala i pridruzi se. Oplakah 😂😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jes jes napravice od Neuma Monte Karlo kao sto su i od BiH napravili Swicu jelde. Das im dvije patke da cuvaju u kadi i jedna im se udusi.
Svira k..rcu
Vi mozete samo od monte carla napraviti neum nistavise
Stvarno mi dobro i zraka ovdje imamo kakvi sve ublehasi dobiju priliku da govore
Molim vas,Neum i Monte Carlo ne mogu u istu recenicu nikako,nikad....
Svaka cast ali Neum ce doci na red nekad, Prvo rijestite odvod otpadne vode jer niste jos uspjeli rijesti od 1970
1987 je to bio jedan fin gradic, pitomo i mirno mjesto, prepuno turista, koji su imali taj osjecaj za more. Tada su vlasnici apartmana bili doktori, inzinjeri, etc.. 2020 je taj grad postao stjeciste kojekakvih novopecenih tajkuna, koji su u njemu na divlje naredali hotele i motele, apartmane i kuce. A klijentela je od zla oca i od gore majke... To su cinjenice i fakti i to treba realno reci.
@adi_SA svaka čast to je to. 99% ovih koji su danas u Neumu ne znaju da je Neum bila kultura i elita. Pričam o ljudima koji su imali vikendice. Ovi gore koji su kamenom prkno brisali njima je rat dobro došao...
Neum nije ni kasaba, već, da izvinite, prkno, kloaka, rupetina
Da li ste vi normalni.....kako neko moze uporedjivati Monte Carlo sa Neumom....nigdje veze. Monte Carlo i Neum su udaljeni svjetlosnim godinama. Nevjerovatno, uz svu zelju posto je to jedino mjsto sa izlazom na more nase BiH.....ali Monte Carlo....Ccccc
Tekst je bio obično sranje i meni je zasmetao. Zena je u pravu.
Naravno da bi radila 12 mjeseci besplatno kada bi se kroz investicije ugradila za narednih 12 godina plate. Na te folove samo idioti mogu padati.
Znate li šta je apsurd. Neum je bio prilično popunjen prije rata u onoj državi, koja je izgradila najveće hotele "Sunce", "Zenit" itd, u doba kada nije bilo granica i nije se ni znalo gdje počinje BiH, a gdje Hrvatska i CG. Čitave godine bilo nekih dešavanja, seminari, proslave itd. Ova bi jedino mogla džamiju napraviti u Neumu i to je sve.
DJEMILA SA PORODICOM IZBJEGLA U AUSTRALIJU. TAMO GODINAMA BILA CISTACICA I JEDAN POSAO CISTACICE IMALA KOD NEKOG ORONULOG STOGODISNJEG STARCA MILIJARDERA. SUTNULA MUZA, UDALA SE ZA METUZALEMA, NASLIJEDILA MILIONE NAKON SUDSKIH SPOROVA SA DJECOM I UNUCIMA STARCA MILIJARDERA. SADA JE CISTACICA UGLEDNI BH DIPLOMATA AHAHAHA...
Bas je ti oblati pravo. Znaci nije kloc, vec sposobna.
@dccrew - upravo tako! Samo mnogi to ne znaju....
ne mogu da vjerujem: klix nesto demantivao, izvinuo se ili dao prostor nekome da demantuje!!!
Samo vi ljetujte u Vasoj Lijepoj Hrvatskoj a Hrvatici vele da im SAMO ZAUZIMATE mjesto na plazi i zderete pomidorun ne bih tamo da je dzaba!
Neum, gdje nasi ljudi rade po dvije smjene u jednom danu za 800-1000KM. Radni dan je: u 5 ustajes jer se od 6 radi, i radis do 3 po podne, onda imas odmor 2 sata da odes do stana i malo prilegnes i vracas se u 5 i radis do 11, 12.. na vece tj dokad ima posla. A posao ne staje ni na minut, nemas kad jesti. Dodjes istusiras se, odspavas 3-4 sata i tako dokle izdrzis. Ako si i spomenuo dan odmora, vlasnik hotela i cijela mu familija s tobom ne prica 7 dana.
One zlotvore ko nije upoznao ne zna kakav smo pogan narod. U hagu robijaju manji zlocinci od one djubradi iz Neuma. Ja bih svakome savjetovao da ode odradi mjesec dana u Neumu (bilo gdje, situacija je svagdje ista), pa kad se vrati kuci nikad vise nece biti nezadovoljan ni zivotom ni poslom koji ima. Ne znam kako svi ne zavrse u zatvoru i kako im inspekcija gleda kroz prste, ali ocigledno da znaju ko se treba podmazati.