Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovaj čovjek stvaran?
ja cu ici da provjerim ovo,neko daje platu ucenicima i studentima,jer njemu ne treba ,meni se cini nestvarnim
Kemo je ljudina, radnik i poštenjačina kakav se rijetko vidja. Naslovnice čitava RS ti je robovlasnička i svi ste vlasništvo Mileta Dodika. Narvno PTPC vas je ubjedila da vam je bolje nego Švicarcima, a kada razmislim za boljeg i niste.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka čast ... njega za predsjednika i premijera zajedno ... kakva demokracija kakve budalaštine
Ovo je čista laž, ne može neko iz SDA biti pošten. Vidi mu se na faci da je lopovčina, garant zaposlio svu familiju pobratima od šure trećeg rođaka polubrata svog. [/sarcasm]
hmmm ... i to je tačno ... haj možda se javi neko iz olova, pa ćemo imati više detalja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ocito mu se visak pojavio;;;;
Da ne zaboravim kad je bake obečao svom narodu100.000 radnih mjesta ovo je jjedna od tih firmi alma ras,bingo,AS jelah.ali nije napomeno da je plata do 500 km.
Nisu to mjesečne stipendije, pa da se stipendira 5 studenata ili đaka čitavu godinu, već đak ili student dobije samo jednokratan iznos od 120 odnosno 170 KM za čitavu godinu. Važno je, da ih što više dobije, i da glasaju.
Ajd ne lupaj, studenti dobivaju stipendiju citavu godinu, mozes provjeriti na stranici opcine. Nemoj da ti se zivot svodi na hejtanje svega sto postoji samo zato sto si politicki neistomisljenik.
Dao bi on još 3000 milje samo da ostane načelnik,pa vi što podržavate ove likove stvarno živite u bajci,znali iko od vas šta je načelnik koi još ima svoju firmu u toj opčini,pa prvi Radončić se odma odrekao plate rastavio od žene prodo firmu,i šta sad Radončić po vama nema ništa sa AVAZOM naivni Bošno daj mu motiku kake rakije nekima napravi DZAMIJU i odrekni se plate postaješ svetac.Pogledaj te sve ove što su se odrekli plate nema niko bez vreče oraha.
Lajavci i nevjerne Tome, otidjite u Olovo, nije preko svijeta, pa se licno uvjerite kako je sredjen gradic. Covjek Opcinu vodi kao firmu, cvrsta ruka je i potrebna nasoj halasi da se dovede u red, a rezultati su dobro vidljivi.
ovakvi nam trebaju koji zive svoje vizije preko tudjih ledja, radnici rade deset sati na dan pa ako treba jos nesto istopat ostave ih za istu platu jos dva tri il pet sati, to su ti bangladeskoindijski standardi, nista sto je alma ras nedavno otvorila jos jedan proizvodni pogon, nista sto je ovo maticna zemlja pa bi red bio da plate budu dvaput vece od plata radnika u nekoj buducoj fabrici u inozemstvu, al nacelniku je isplativije dat sitnu paru i kupit sebi mjesto dozivotnog nacelnika nego svojim radnicima koji eventulano imaju dvatri dana neradna godisnje povecat platu za 50 il 100 km, zato i netreba krivit narod sto iz fabrika odlazi stelom u bhtelecom, elektroprivredu, policiju, prosvetu, ko vele kad svi ostali palamude sto bi mi radili, bolje se uhljebit iovako su nam sindikalne vodje preplaceni poltroni a kvaziintelektualci multitalentirani primaoci plata, al radnika je puno sve vise i zato nacelnik ne moze dati, a studenata je nekolko pa ce se moc tim dozivotno hvalit kako daje.
SMRAD stari pervert.
Kada je moja porodicna kuca nastradala u proslogodisnjim poplavama gosppdin Memagic je dosao licno i ponudio svoju pomoc. Sve gore napissno u clanku je istina.Covjek kojeg mozete mrzjeti ili voljeti,ali ne mozete nikako a da ga ne postujete.
Velicina od covjeka, svaki "obicni" gradjanin Olova bez najave kod postovanog nacelnika moze otici na razgovor, ako je tu nikoga vratiti nece, a ko zeli da radi i bori se uvjek dobro dosao u njegovu firmu, nikoga nije vratio.
Memagicu ciji li si stranacki ???
sad će ga SDA smijenit slušajte šta vam pričam
Ovako bi trebalo bit svuda. Da načelnik bude osoba koja ima dovoljno para, a ne da gleda gdje će šta ukrast. Faktički volonterski da se radi bi bilo 10 puta bolje od ove sadašnje papazjanije.
Masivni RESPEKT...!
https://www.facebook.com/demal.memagic?fref=ts nije do novinara, ipak je Đ
Znači postoje i ovakvi političari. Nadam se da ovaj izuzetak ne potvrđuje pravilo. Iskreno mu se divim.
Ma,tace on