Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi bolje da je gradonačelnik spreman ulagati da nam djeci budu bolji uslovi u vrtićima. Pa,tek onda dijeliti paketiće! GRADONAČELNIČE NE DIJELI DJECU! SVA SU DJECA ISTA\" PODIJELI PAKETIĆE DJECI SARAJEVA!
... pa dokle više i djeda mraza i arzije i behmena. Skinite se s ku.ca svi! Zar nemamo more stvarnih problema a ne da se toliko .ebemo oko one zamotane babe i bradatog djeda i magle koju nam prodaju. Zar nije bitnije imamo li čime platiti paketiće a ne hoće li i ko će ih \"donijeti\". Ljudima iz ŽF juče na Badnjak nisu dali plaće, penzioneri neće dobiti penzije pred NG, koliko radnika neće dobiti plaću uopšte a mi se handrimo sa \"principima\" neke babe i ofucanog gradonačelnika. Roditelji djece iz vrtića da su zaista htjeli podjelu u vrtićima imali bi. Ovo je sve šuplja. Ono multi kulti te jest te nije. GONITE SE U TRI PM!
Multikultura se teba podržati. Svakako da oni koji žele imati Djeda mraza da imajuu pravo na to. Ne možete nikoga silom u dženet. Drago mi je da je gospođa Mahmutović uspjela da se izbori protiv nametanje Djeda Mraza onima koji to neće među koje i ja pripadam. Moje dijete neće biti osujećeno time što će druga djeca u nedjelju imati tu proslavu. Naravno da poručujem gradonačelniku da bi bilo zgodno organizovati priredbu u skladu sa islamskom tradicijom u vrijeme barem jednog bajrama -Hidžretska nova godina nije prilika za zabavu. Ako ima para za toliko trošenbje prilikom Nove godine kako nemaju gradske vlasti novaca da pojaćaju standard u vritićima. A stvarno me ne nervira što su bosanski muslimani tako priglupi da ne razumiju kako se gradi identitet i siguran prostor.
Onemogućeni su komentari na svim člancima u kojima se spominje Božić. Naravno, opravdano. Svakakvih kretena bi se tamo prilijepilo. Hoću da kažem da je strašno u kakvom usranom vremenu živimo. Tragedija! Svim Hrvatima u BiH želim sretan Božić. Puno sreće, radosti i veselja.
ni Semihica ti nije rodom iz Sarajeva pa se nisi bunio
Za sarajliu: U Sarajevu postoji centar i mahale, a sto ne zanci da i svi oni iz mahala razmisljaju kao ti s a r a j l i j o.
E sada se pitam, da li ce BBaba Arzija nakon odluke o Djedu Mrazu da pozeleni ili pocrveni od muke?
Hvala gospodinu Behmenu na odluci. Zalosno je da nam politika mora odlucivati o takvim stvarima. Rado se sijecam djeda mraza iz dana moga dijetinjstva . Bilo je vrijeme siromastva, pocetak pedesetih. Obzirom da sam jedino dijete u roditelja koji su bilili intelektualci, u kuci nije bila tolika oskudica, ali dobivena naranca i par bonbona od djeda mraza pored svega sto od roditelja dobih bili je nesto sto posebno pamtim
IMAL NEKO LOJA STALE MI SANKE
ovo zaista nema smisla,,svaka čast Gradonačelniku Behmenu koji je ovim potezom za sva vremena začepio usta toj Arziji ili kako se već zove...sjecam sa kada sam bio mali da smo svi bez obzira na to jel rijec o muslimanima, katolicima ili pravoslavcima kupovali pred Novu Godinu jelku i kitili je a najvise se radovali paketićima i Djed Mrazu,,nadam se da taj duh nije nestao i da se polako vraca medju sve normalne porodice ne samo u Sarajevu vec i u cijeloj BiH...jos jednom svaka čast G-dinu Aliji Behmenu...
Mislim da bi osnovni preduslov da neko bude gradonačelnik jednog grada trebalo da bude to da je i rođen u tom gradu. Dakle Behmen ne ispunjava ni taj minimum a dalje da i ne govorimo I brane ga ovakvi nepismeni kao ovaj gore koji moli da ga ne \"ispravljamo za pravopis\"
\"O vjernici, čuvajte sebe i svoju djecu džehennemske vatre, čije će gorivo biti ljudi i kamenje. Nevjernici žele da ugase Allahovo svjetlo, a ono će sijati, pa makar im krivo bilo.\"
Halooo, mislim da su ovi komentari toliko šuplji i glupi i opet je prepucavanje oko svetog nikole i novopečenih bošnjaka.... Mislim da su djeca najbitnija u ovom svemu kojima je uskraćena ova radost.. Živio djed mraz a ovim velikim muslimanima samo porucujem da spale sve slike sa \"svetim nikolom\" kad su bili mali da ne bi gorili u džehenemu! p.s. nemojte me samo ispravljati za prvopis... \"Fala\"
Kriminal pa to on od mojih, NAŠIH PARA , GRADSKIH PARA ????!!!! priređuje katoličke svece našoj muslimanskoj djeci ???? S R A M O T A
SRETAN BOŽIĆ SVIM KATOLICIMA, BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST.