|

Djeda Mraz za djecu iz vrtića JU "Djeca Sarajeva"

Djeda Mraz za djecu iz vrtića JU "Djeca Sarajeva"
0
F
FENA
24.12.2009. u 17:06
138
komentara
0

dijeljenja
Djeda Mraz za djecu iz vrtića JU "Djeca Sarajeva"
Za djecu vrtića Javne ustanove Djeca Sarajeva u nedjelju 27. decembra na Trgu ispred Narodnog pozorišta bit će održan novogodišnji program - odlučio je gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen.
Program će početi u 12 sati, a u sklopu njega bit će upriličena predstava uz Djeda Mraza i učešće prisutne djece, saopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Grada Sarajeva.

Predstava je rađena po savremenim edukativnim metodama. Prilagođena je starosnoj grupi djece predškolskog i osmoškolskog uzrasta, a traje oko 35 minuta. Uključeni su i elementi kognitivne terapeutske prakse prema djeci s posebnim potrebama.

U programu će učestvovati Mirela Lambić (Hugolina iz poznate TV serije HUGO), Ragib Karamehmedović, jedan od najpoznatijih pantomimičara na ovim prostorima, te Mladen Jeličić Troko, po ocjenama mnogih najpoznatiji Djed Mraz u regionu, koji će djeci dijeliti bombone i paketiće.

Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen poziva svu djecu vrtića JU Djeca Sarajeva i njihove roditelje da dođu u nedjelju na Trg ispred Narodnog pozorišta i učestvuju u novogodišnjem programu.
Prijavi grešku


Komentari (138)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...