Program za djecu iz vrtića
0
Djeda Mraz jači od nove gripe
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVA ISTINO OKO OVE SITUACIJE SA DJEDA MRAZOM: Arzija kad je bila mlada, imala je vezu sa osobom koja je u slobodno vrijeme glumio Djeda Mraza. Bila je to velika ljubav, Arzija se zeljela udati, a onda odjednom taj momak ostavlja Arziju i ona pada u depresiju. Rezultat te depresije jeste promjena Arzijinog imidza, naima ona se osisala nacelavo. Poslije se malo oporavila, ali posto ju je neko nestrucno osisao, njena kosa vise nije mogla da raste. Zbog toga ona poduzima radikalnu promjenu imidza - pokriva se (ako je neko mislio da je to uradila iz vjerskih razloga, vara se). Vremenom se nasla u dobrome drustvu. Dobila je funkciju, stabilizirala je svoj zivot, ali... Bivseg momka (Djeda Mraza) nije preboljela. Ostao je ukus gorcine. Isla je psiholozima, gatarama, ali nista nije otjeralo njenu frustraciju. Imenovanjem na mjesto direktora JU \"Djeca Sarajeva\" dobila je sansu da se osveti Djeda Mrazu, jer njegov lika je posjeca na neprezaljenu ljubav. TO JE ISTINA! Prijatelj njenog muza!
JA NE ZNAM KAKO OVAJ SWVIJET NE MOŽE SHVATITI DA JE DJED MRAZ USTVARI SVETI NIKOLA. SVETI NIKOLA JE JEDAN OD MNOGOBOROJNIH SVETACA RIMOKATOLIČKE CRKVE. PRVOG PRVOG NASTUPA NOVA GREGORIJANSKA GODINA, GODINA PO RIMOKATOLIČKOM KALENDARU. LJUDI SLAVE NOVU RIMOKATOLIČKU GODINU. NEVJROVATNO. A OVAJ KRMAK, KOMUNISTIČKI BANDIT, KORUMPIRANO GOVNO BEHMENSKO, U VRIJEME KRIZE ON DIJELI POKOLONE.
Kazes da ima hiljade takvih kao ti koji nisu optereceni nacionalizmom, a ja ti vjerujem, ali....Da, uvijek ima to ali, zar ne? Ali, i dalje takvi kao ti (i ne samo ti, i ostale strane) glasate za jedne te iste evo vec pet izbora za redom. To podsjeca na onu staru izreku koja glasi:\" s kim si -takav si\". Sad ces reci da NE GLASAS. Pa to je jos gore! Ti, znaci, ne glasas, a glasaju uvijek isti. Ti, onda, njima prepustas odluku i ispadas fin/a jer, ti, kao, nisi glasao. E ne ide. Svi dijelimo odgovornost. Ovo se odnosi i na druge strane, da ne mislis da si samo ti ili samo jedna strana meta. Ni sa moje strane nema opterecenja bilo kakvim nacionalizmom, ali mora se biti realan.
zelim svim muslimanima koji daju ove ogavne izjave reci neka svoju djecu salju gdje god hoce i uce ih cemu god hoce,a muslimanima poput mene i jos hiljade takvih koji nisu nacionalisti i nisu optereceni time da ce im djeda mraz pojesti djecu ili nedaj boze okrnjiti islam,neka nas puste na miru i da zivimo i radimo sta nam je volja,gadi mi se pola ove nazovi\"muslimanije\",sto komentira ovaj clanak!!!
@Pipo kako si nepismen nije ni cudo sta pises. Velika slova su kako si trebao napisati. Čćitav bosnjaČćki narod podrzava Čćestitu gospoĐdzu Arziju. Raja, samo nas DZdjihad moze spasit u nasem getu na 24 posto! Pozivan sve patrijote BiH da krenemo u stvaranje DZdjamahirije gdje neĆče bit krŠĆsčanskih i komunistiČćkih obiČćaja. ZivJEila arzIJA, zivio sAFET kešo! a patriJota to je bieser bez kojeg takvi kao ti nebi bili to sto jeste.
pa koliko vidim ovi što se bore protiv Djeda Mraza u Beču su više katolibani nego građani: They have called on their fellow countrymen to not let \"commercial American traditions\" dominate Christmas festivities. The group said they would support parents telling their children the \"Christkind\" – the figure of a blonde angel child with a long tradition in Austria...
Administratoru,da si imalo normalna osoba,nebi pustao/la ovakve komentare!! Nasem gradonacelniku svaka cast!
Djeda Mraz ne dolazi svuda > NEMA GA U BECU, BERLINU. Eto samo jos reci da Bec npr. nije europski grad!
E sad, Da li se ovim diskriminiraju oni koji ne zele Djeda Mraza. Naime, Djeda Mraz nije nikakva univerzalna vrijednost za koju drzava (u ovom slucaju Grad Sarajevo) trebaju izdvajati budzetske (NASE) pare. Zasto ja kroz budzet trebam finansirati Djeda Mraza. Ovim sam diskriminiran...
Meho legendo baš me nasmija ,upišah se, svaka čast!
djeda mraza šalju da popuni prazninu između božića one je izgubljen u vremenu i prostoru isto kao i ovi sdp-eovci
Ne kontam jel Djed Mraz bad guy zato što je ateist ili zato što svugdje osim kod nas ovaj crveni barba dolazi za Božić. Molim odgovor, hvala.
pio majmuneeeeeee jel te do azira doji :)
patrijota? parti-j-ota? gdje ce bolan iko za tobom jesi li lud i cuj bih forever ti si ludnica forver. i ponesi dzihad tamo sa sobom majmune jedan infantilni
ćitav bosnjaćki narod podrzava ćestitu gospodzu Arziju. Raja, samo nas djihad moze spasit u nasem getu na 24 posto! Pozivan sve patrijote BiH da krenemo u stvaranje djamahirije gdje neče bit krsčanskih i komunistićkih obićaja. Zivila arzIJA, zivio sAFET kešo! BIH4EVER! BIH4EVER