{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Djeda Mraz jači od nove gripe

S
27.12.2009. u 08:12
0
24
Djeda Mraz jači od nove gripe
0
Djeda Mraz jači od nove gripe
Za djecu vrtića Javne ustanove "Djeca Sarajeva" u nedjelju 27. decembra na Trgu ispred Narodnog pozorišta bit će održan novogodišnji program, baš kao što je prethodno najavio gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen.
Program će početi u 12 sati, a u sklopu njega bit će upriličena predstava uz Djeda Mraza i učešće prisutne djece. Predstava je rađena po savremenim edukativnim metodama. Prilagođena je starosnoj grupi djece predškolskog i osmoškolskog uzrasta, a traje oko 35 minuta. Uključeni su i elementi kognitivne terapeutske prakse prema djeci s posebnim potrebama.

U programu će učestvovati Mirela Lambić (Hugolina iz poznate TV serije Hugo), Ragib Karamehmedović, jedan od najpoznatijih pantomimičara na ovim prostorima, te Mladen Jeličić Troko, po ocjenama mnogih najpoznatiji Djed Mraz u regionu, koji će djeci dijeliti bombone i paketiće.

Gradonačelnik Sarajeva pozvao je svu djecu vrtića JU "Djeca Sarajeva" i njihove roditelje da dođu u nedjelju na Trg ispred Narodnog pozorišta i učestvuju u novogodišnjem programu.

Organizatori su odlučni da ovo druženje održe uprkos tome što su, prema nekim informacijama, plakati koji najavljuju novogodišnji program s Djeda Mrazom poskidani sa ulaza u vrtiće.

Prethodno je najavljivano da okupljanja ovog tipa neće biti upriličena zbog nove gripe, no izgleda da će Djeda Mraz ipak pobijediti strah.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: