Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je reć da se članak o Božiću smije komentirat? Nije valjda da je krenulo nabolje po pitanju tolerancije krscana u Sarajevu u odnosu na jucer?
zar nije djeda mraz otjeran iz tehe ovaj sarajeva
TI HRVOJE, STVARNO NISI NORMALAN.OVDJE NISI BIO,A SVE ZNAS.KAKO TEBI NIJE JASNO DA SE VECINA GLUPIH KOMENTARA NE MOZE UPOREDITI SA ONIM KAKO OVDJE U STVARNOSTI JESTE.TO STO VI MISLITE DA STE BOLJI,PAMETNIJI, BOGOM DANI,JE SAMO VAS KOMPLEKS I NISTA DRUGO.ZIVJELA SAM U HRVATSKOJ 16 GODINA I JAKO VAS DOBRO POZNAJEM.DRZAVLJANKA SAM HR.TRENUTNO SAM U SARAJEVU I BOLJE ZNAM OD TEBE KAKO JE TAMO I KAKO JE OVAMO.NISTA DRUGACIJI OD SRBA I BOSNJAKA, OSIM STO STE ISKOMPLEKSIRANI.ILI DODJI PA VIDI, ILI NAS SE OKANI.
neka Djeda Božićnjaka,mislim Božić je najveci krscanski praznik,simbol tog praznika je svakako Djed Božićnjak sirom krscanskog svijeta,tako nije na neku ruku uredu da otimamo njihovo i uz to dajemo neka pogrdna imena poput Djed Mraz,jer taj isti Djed donosi KRSCANSKOJ DJECI poklione za Božić a ne za Mraz,cuj mraz to je naravno izmisljotina komunizma,koja je se poigrala sa krscanskom vjerom i osjecajima,pa mislim iz postovanja prema nasim sugradjanima krscanske vjere nebi trebalo da bude zloupotrebe,jer kako bi se mi osjecali da oni sutra pocnu klati kurbane,samo et nazivati to drugim imenom ?
@HrvojeZG: govoris o \"bolesnim komentarima\" a niko nista ruzno nije pisao prije tebe i onog drugog Hrvata. Koji si ti jad i bijeda od covjeka. Jos visis 24/7 na bosnjackom portalu kao tamo neki pacenik. Ja se ni ne sjecam kada sam posljednji put posjetila neki hrvatski sajt.
@HrvojeZG Osobno mi podudlaj obrezanu ćunu :)
fuj komentara i bolesnih ljudi, kompleksa i idiotizma, cak bi i vremensku prognozu i komentare na njih ovi glupaci okrenuli u svom smjeru, Sutra Suncano - da, kako da ne, vi niste sunce zasluzili, da se ja pitam bilo bi vam puno gore- gledaj samo na sta to sve lici u pm
Nista nije iskljuceno, oni ionako jos uvijek vezu zastave da dodrinašima iz HSP-a. Nije nemoguća relaksacija odnosa između Bošnjaka i Hrvata i stvaranje neke konfederacije nakon što se riješimo Srba. Osobno bih se zadovoljio Banovinom, nisam pohlepan.:))
@hrvojezg ...znači, nema više vezanja zastava sda - hdz ? :)
Splet povijesnih okolnosti.
@hrvojezg ...nego, kako da hrvacka nije na drini...zar je moguće da ni papa nije svemoćan? :)
kakav deda mraz to je kod nas zabranjeno,zar to nije zabranila ona papanka sto je bila direktorica obdanista,zamotana ona iz strgacine kod rudog?valja HIDZRET MRAZ,tobe jarabi
Jednom sam bio napisao sto trazim ovdje, ali ti je ocito promaklo. Citaj pazljivo, mozda ponovim nekad.
Lipi Hrvoje, jenom fasist`, uvjek fasit` dvolicna osoba. Al`sta trazis na ovom portalu?
Rekoh ti vec, crna kosulja bez mrlji, uvijek na tavanu ako zatreba. Što bi reko Thompson: Onu istu našu košulju mi pripremi na tavan je stavi, za mene je spremi Bit će ona opet i sinu po mjeri kao što je bila mom djedu i meni.
@hrvojezg ...pa, vidiš...ima i taj tvoj slučaj svojih prednosti :)...nije ti treb\'o vanish :)...a ni precima, izgleda :))