{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Djed Mraz paketićima obradovao djecu samohranih roditelja

27.12.2013. u 08:58
57
5
Djed Mraz paketićima obradovao djecu samohranih roditelja
57
Udruženje samohranih roditelja "Jedan manje- One less" upriličilo je podjelu paketića za mališane koji žive ili imaju samo jednog roditelja.
Djed Mraz podijelio je 128 paketića u igraonici Holiday marketa, a osmijesi na njihovim licima pokazali koliko to za njih znači.

"Spoznaja da među našom djecom ima odrasle djece preko 10 godina starosti koji do sada nikad nisu imali priliku doživjeti sam čin dodjele paketića s Djeda Mrazom I njegovu blizinu, naša vrijedna članica je na sebe obukla odoru Djeda Mraza i uspješno ga odglumila. Niti jedno dijete nije primijetilo da sjedi u krilu Djeda Mrazice a ne Djeda Mraza. Sve dosadašnje akcije se ne mogu porediti s današnjom jer sreću i osmijeh na licima djece nikada ne možete uporediti sa osmijehom roditelja, jer djeca su naša radost", rekla je za Klix.ba predsjednica udruženja Muamera Činjarević.

Donatori paketića bili su Konzum i TV Hayat. Iz udruženja su se zahvalili i izrazili nadu da će i ubuduće biti ovakvih donatora koji će pomoći ovoj populaciji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: