Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani,sta je sa 150 000 Srba u Sarajevu ?
Možda ga je Nović locirao kao vehabiju mislim radi brade pa nek pitaju njega za adresu?
Ovo je još jedan dokaz da se djeca uče da se isplati biti glup !!!
Bolje da učite djecu suživotu od toga će svi imati koristi !!!
Lijepa ideja.
Prodali kuce Sandzama i preselili u Istocno. Zna to Krajisnik najbolje. A i dio tih \'Sarajlija je zivio u djelovima koji su pripali Istocnom \'Sarajevu\'. No reci ti nama sto je sa Bosnjacima iz Podrinja, Hrvatima iz Posavine, ne-Srbima iz Banjaluke, Prijedora.
KAKAV PROROK NEUZUBILLAH ... JESI LI TI NORMALAN ?
Iz pouzdanih virova mogu potvrditi da je i Arzija Mahutovic pisala Đedu mrazu posto zeli da mu sjedne u krilo i da uhvati svoj paket.
Pa zar ne znaju ni moju adresu?!? Evo, da djeci ne bude uzaludan trud iduce godine: Joulupukin pajakylä – 96930 Napapiiri FINLAND.
@FACtS Pošalji mail Momcilu Krajisniku on ce ti objasniti gdje su
ZAKIREEEE slejacino mars u svoje selo ...u Sarajevu se oduvijek slavila Nova Godina .........Je*o te Mevlid u guzicu
djeco E-mail mu saljite djedamraz@yahoo; gmail; hotmail; com, ovi iz poste vas uzimaju lopatom
mah, mi smo niko i ništa... ovi pohrvaćeni, oni poslovenčeni, ovi poturčeni i pomusilmanjeni, oni posrbljeni, ... samo jevreji, crnogorci, albanci i novopečeni kosovčani znaju šta treba za uspješan kapitalizam i demokratiju na brdovitom balkanu ;)
TAJ DJED MRAZ JE EDIN DZEKOOO
Ne,pricam o Srbima sa planete Untarium koji su dosli na zemlju sa dvoglavim posumima
je.bo. ja svoju ma.ter ako ovdje opet ne izbije rat, pa ja opet intervenis\'o u rajvosa preko korporacije Legija Stranaca u vlasništvu Francuske Vojske... i Vlade!