Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobri ljudi uvijek ispaštaju :( šteta što je tako
Kako te može boljeti nešto što nemaš?
pa šta i ja svaki dan pješačim do škole, od čaršije do bjelava bgm treba mi jedno pola sata i noge me zabole ahhahahha
meni je skola 10 minuta od kuce, i opet mi je mrsko da idem. Njemu svaka cast!
*Cro* Papane škutorski j... te onaj tudjman (t) malo slovo jer mu prezime ne vrijedi pišljive balege.Niste imali struje do rata u zapadnoj hercegovini hordo ustaška.Samo znate pijuk i u leđa zabiti.Ovakvi uporni muslimani će tebi i tvojima glave doći papane jedan.I dan danas u vanjskom wc-u šupak novinom brišeš,mrš kad ti kažem bagro latinska...
Sta je motiv za ovaj clanak? Da drzava nesto uradi? Sta bi trebala uraditi? Dati mu stipendiju? Zasto bas njemu, a ne nekom drugom? Ako je motiv da se iskaze posebnost ovog djecaka onda je potrebno znati da je ovakvih djecaka i djevojcica mnogo u Bosni i Hercegovini i nije sam. Da li treba neko da ga zali? Hm... niti bi on to zelio, a niti ga ja mislim zaliti jer svako sebi krci put i kovac je svoje srece. On ce svakako sutra da se uclani u jedinu stranku u svojoj vjeri na svojoj zemlji i da postane eventualno kakav direktor ili jos bolje hm... iako masinac sef sektora za urbanizam, jer to je nacin djelovanja jedine mu stranke. Djecak nije nista kriv i njemu kao njemu zelim svu srecu, ali je dobar primjer odnosa medija i njihovih navodnih motiva dobrocinstva. Reljef BiH je takav da ce uvijek biti djaka pjesaka i to nije samo prisutno u BiH nego i u zemljama u okruzenju, a i po Evropi. Nemoguce ih je sve stipendirati, a jos je skuplje organizovati im prevoz. Nek preseli blize
Evo jednog dokaza za ovog decka da je pametniji i zdraviji i jaci od hiljade svojih vrsnjaka. Pogledajte ove komentare i sve ce vam jasno biti. Koja je to bolesna bagra. Za njih je vec raka blizu. Od lupezluka dosade i bolesne hrane koje jedu, oni sami sebe mrze. Ako neko moze reci za tacnu adresu ovog decka javi napisi hitno molim lijepo HVALA.
Ja kada sam isao u skolu, pjesacio sam 28 kilometara dnevno. Lose odjeven i obuven [skoro nikako], ali pjevalo se, i nekako bilo zadvoljno. Bavio sam se svakim radom, da bi nesto zaradio. Nakon osnovne nisam bio u mogucnosti za daljnje skolovanje. Zaposlio sam se u rudnik, da bi pomogao ocu. Uto vrijeme nisam imao ni tv, nista izuzev teskog rada. Tesko je bilo. Sta hocu reci. BIO sam najzdravi najaci i snalazniji nego ijedan moj vrsnjak ili stariji od mene. Rekao bi ovom decku, posto dobro razumim kako mu je. Bice od njega covjeka i napredka, Ja vjerujem da mu to i roditelji savjetuju. Kad odraste svatice i ponosice se svojim djetinstvom. Zaom je sto nema bar jednog druga sa sobom da nije sam, Zelio bi da mu se ocu dodjeli traktor, jer je i zasluzio za svoje opredjeljenje. Usvakom slucaju zelim sve najljepse decku i da uspije. Nakon moga djetinstva sa iskustvom sada zivim vrlo dobro. Ipak bi pomogao ovom decku ali kako.Molio bi novinare kad pisu ovakve sl. da omoguce neki pristup osobi
A ja u prvi mah pomislio da nije sin od Nedzada Brankovica. SDA hajmo svi u glas SDA ljudska prava sva SDA hajmo svi u glas niko nece pobijediti nas. Zato se po Sarajevu sinovi od SDA dostojanstvenika vozikaju u Porseima (Porsche), sinovi od Budnji Sepi Arslanagica itd itd itd. Glupi Bosnjo samo ti glasaj za njih oni cesto sa svojim sinovima borave u EU a ti Bosnjo kad das glas njima ides u srednji vijek.
buduci direktor u sarajevu
što ne naruči taksi?
Svaka ti cast, zdraviji si i pametniji od svih onih degenerika koji samo bulje u svoje telefone i gledaju sto lezernije da prodju, samo nastavi odrzavati svoju kondiciju!
Cro - jaro nije ti on seljacina. seljacina je onaj koga ti svako jutro vidis u ogledalu....ups...mozda se i ne kupas i ne umivas pa ga tako nisi ni zapazio. ali nema potrebe se sa tobom svadjati..hrvatcici su od uvijek bili dno dna!
svaka cast momak. razlika od tebe i ovih idiota sto postavljaju glupe komentare je da ti imas mozak a oni ne. samo tako dalje i uspjeces ti a i roditeljima ces pomoci. dobrima se dobre stvari desavaju!
Ne kaze se dzaba da je sreca stvar geografije. Nije mi zao ovog momka, bar je zdrav i snazan. Izdrzace on to. A onda ce doci u Sarajvo za kakvog direktora. Njegov babo bar ima gdje posijat i ovce napasat, a sta da radi ona gradska bijeda bez posla, koja nema kucu i zemlju na selu? Ne treba zaliti onoga ko se trudi i radi, niti bi on zelio da ga neko zali.
ovi sto stavljaju negativne komentarne su toliko glupi da mi ih je bas zao...niste nizasta,pa vi ni ovce ne biste znali cuvat..dozovite se pameti,i komentare ostavite za pametne ljude,kako vas nije stid.decko je primjer kako se ovi danasnji takozvani gradjani trebaju ponasati...samo naprijed decko,sve najbolje ti zelim od srca..izdrzi do kraja,bit ce i posla Akobogda.....
Mogli su uz ovaj prilog staviti i adresu ovog vrijednog momka. Mogao bih mu poslati bar jedne prave zimske cipele. Toliko bar mogu pomoći.