Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije djecak nego debilcina
Sta ima tajna lokacija a N1 objavio da je u Sarajevu na psihijatriji
Zna li iko koja je uloga pedagoga u školama, i šta oni zapravo rade.
Kamenoviprofil. Ne zna niko, a ne znaju ni oni sami. Hahaha
Tužno nisam nikako za nasilje sheba sebi ocu i onako izgleda težak život...ovdje ne zauzimam niti jednu stranu ali ruku na srce ima i puno nastavnika/ca koji svoje komplexe lijeĉe na djeci...opet kažem koja muka da te natjera na ovakav čin...fina riječ i uljudnost sigurno ne...
Kakvoj "tajnoj" lokaciji? Još jutros je objavljena informacija da je smješten u Sarajevu na psihijatriji.
U međuvremenu je neko skontao da bi trebalo da je to tajna. Provjerite vi ko vam plasira informacije i ko je zadužen za kriznu komunikaciju. ;)
I tako nam je u svemu. Ko god da digne slušalicu misli da može progovoriti o svemu. Iz ustanova nam cure informacije i svako misli da može dati mišljenje na određenu temu. Okupe se i i kunto i panto i "baljezgaju", daju poluinformacije, neprovjerene infirmacije, zaključke. Sve je improvizacija.
Vi ste goru malazi ..branite kretenčiča....još će nastavnik ispast budala.....a komentara Bože me sačuvaj.
Ruku na srce samo cete kriminalca svjesnog svojih postupaka spasiti robije i odgovornosti i ohrabriti druge slicne koji se kolebaju da cine isto...nije to npr. dijete se igra ne zna da je u kablu struja pa slucajno sprzi nekog vec svjesno, planski dosao do pistolja, dosao do covjeka sa namjerom da ga ubije
treba da mu se sudi kao odrasloj osobi kao u americi što rade.
Daj ga meni u podrum nidje mu ljepse nece bit
Dobre batine da se upiša i doživotna robija.
pa zar ne rekoše da je 2008.godište?
Malog i slicne njemu drzava treba iskoristiti tj. istrenirati, sterilizovati i indokrinirati. Stvoriti brigadu poslusnih i opasnih operativaca- hašašina.
Tako je .. .kreteni
JEL.NEKO SE POBUNIO STO VAM SEBIJA UBIJALA NAROD U KORONI SA VENTILATORIMA BEZ ŠKOLE DIREKTORICA CUTITE SVI AKO JE DJETE PREMJEŠTENO U DRUGU ŠKOLU ZAŠTO NIJE SOCIJALNO REAGIRALO SVE SE ZNA O DJETU A NIKO OD VLASTI NIJE KRIV SVE NA DJETE KO ZNA ŠTA GA DOVELO DO TOGA .DA SU RADILI SVOJ POSO KAKO TREBA ZA KOJI UZIMAJU PARE OD NARODA OVO SE MOGLO SPRIJEČITI .
@goo168904405 al se ti na*ra za sve pare. To je kreten ne dijete koje treba izdraufati da ga krv oblije. Posrala te Sebija više.
OVO STO SU SADA URADILI SA DJETOM TREBALI SU PRIJA URADIT POSTO JE VEĆ BIO PREMJEŠTEN U DRUGU ZAŠTO NIKO SE NIJE POBRINO OD NADLEŽNI USTANOVA DA NE DODZE DO OVOGA.SAD KAD DE DESILO NIKO OD ODGOVORNI NIJE KRIV MRS U PM GAMAD OD VLASTI.
Ispade da je on žrtva, a ne nastavnik. Mogli smo kakve pomoći skupiti da se ne pati tu gdje jest!
Bolje je da zbrinete djecu koja zaista žive u teškim uslovima, a imaju potencijal da budu drustvenokorisni građani. Ispraviti devijantno ponašanje nije staviti flaster na krvarecu ranu kao sto ovi rade, nego razmisliti o drustvenim vrijednostima u sirem smislu. Ne mogu prosvjetni radnici koji su i sami nepismeni biti autoritet mladima. Ne mozete biti bez pomno osmisljenog obrazovnog programa na televiziji, itd. Djeca odlicno vide sta rade odrasli i oponasaju ih.
Ma nema on nikakvu dusevnu bol nego je zeljan paznje da skrene fokucs malo na sebe isto kao sto je ona Alisa Mutap objavila da je poznata licnost postala tako i on hoce da skrene paznje na sebe da se pokaze