Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ti dragi Allah da sve najbolje
eh da smo svi ko Meho....Svaka ti cast od srca
@vedadpasic sto se ba provaljujes i pravis pametan. Ljudi su ranije objavili clanak o polumaratonu, ucesnicima i samom ovogodisnjem cilju maratona. Ovaj clanak je o djecaku. Hajde ne glumataj vise, pretjerujes pa se izgubis. Vazda si bio svakom loncu poklopac. Preseravas.
Živ i zdrav bio, svojim roditeljima na ponos i diku!AFERIM!
Smatram jako nekorektnim o Klixa i novinara da je u potpunosti izostavljena motivacija našeg Mehe za jučerašnjim trčanjem. U pitanju je akcija "Trčim za nekoga s autizmom" koja pomaže Centru za ranu intervenciju Mali Svijet iz Lukavca. Da ja ne bih dalje pričao, pročitajte riječi dobrog čovjeka Jusufa Ljevsica iz Gracanice o Meni i njegovoj namjeri i motivaciji: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2305413676191622&id=100001690370498
@vedadpasic "o Mehi" dakako.
Bog ti dao zdravlja sreće i nafake i da sve ostaviš iza Sebe
bravo
Meho sine,ovaj george russell je govno,a ti si beton.Ziv bio i zdrav,duso draga.Govna postoje,dovoljno si odrastao da to znas.GeorgeRussell je govno.
@GeorgeRussel l je l' znas sta je karma? Da se nece tebi slucajno desiti :=) Bog sve vidi i sve vraca, a ti si jedna obicna pokvarena osoba koja treba degenek dobiti
Bravo Gračanlija naš. O tebi će se pričati još dugo
Meho ti si po jacini beton!!! Bravo kralju!!!