Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca za primjer👍
Ova djeca su u direktnoj opsnosti od ovih dogs trastova, koji vrte grdne novce na šćenadima. Ukoliko neki strani donator vidi ovu priču i malcima pošalje lovu ovi im neće preći preko toga.
@ljubitelj gledas previse filmova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mala djeca, veliki ljudi. Svaka cast roditeljima koji su od ove djece napravili velike ljude.
Ovako smo ja i moja raja prije 35 godina okupili lutalice i hranili ih sendvicima namjenjenim za skolu. Od dzeparca umijesto u kino vodili veterinaru na pelcovanje. Pa sta. To je 80 tih godina bila normalna stvar. Danas u ovom demokratiji vam je sve ljudsko i normalno WAAAUUU
Molimo djecu da udome i Dodika
Zar ima jos ovakve djece ?? Svaka cast lafcine
@rikiki Slazem se. Ono sto je Levijatan napravio, politicari mogu samo sanjati o tome. Pas ili macka nemaju nacionalnost, oni samo traze ljubav i paznju. Udruzimo se zajedno za dobrobit zivotinja i adekvatne kazne zlostavljacima!
Tooooooooooooooooo djecoooo rodila vas majka...................
Vidite li 'sluzbenici' (uhljebi) sta dobra volja radi !!!! Bravo malci ! Onaj ko voli zivotinje, taj nikome zlo ne misli.
Pa od kud im 20 miliona...ovi ovdje kažu neki dan 20 miliona za azil u Rakovici ili Ilidži,gdje li...
danas se milion spomene ko nekad kad sefte opalis nekome, kad se tek osisa
Svaka čast djeci na humanosti. Bravo!!!
@ljubitelj Oni su pod "zastitom" Levijatana.
Dobro ste se sjetili pisat o njima, mjesec dana ex Yu pise o ovim dobrim djecacima. Dugo me nesto nije obradovalo kao ovi momcici, zajedno sa Levijatanom, vracaju vjeru u ljude. Da se bogdom sva djeca ugledaju na njih! Psi i mace nemaju govor, toliko ljubavi pruzaju a ljudi ih zlostavljaju. Nismo mi do koljena zivotinjama. Ovi momci vakcinisu pse i mace, steriliziraju i udomljavaju. Smrdljivi lovci su im neki dan ubili dva steneta i ranili majku od istih.
Bolje bi bilo da su napravili fabriku :D
@hakem80 😂😂😂😂
Bilo bi i tebi bolje da si utroseno vrijeme na ovom portalu iskoristio za rad na nekom naucnom clanku koji ce koristiti i tebi i tvojoj zemlji. Veliki pozdrav za tebe
hvala Bogu pa ima djece/omladine sa srcem za druga živa bića. svaka čast!
neka ti budu primjer
@NaTraguSlobode i tebi isto
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Tako je djeco, svaka čast i vama i roditeljima.
svaka cast djecacima