Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca Sarajeva pjevaju djeci Ukrajine na njihovom jeziku….kakav psihopata trebaš biti da ostavljaš ružne komentare na ovu vijest
Evo razlike između njih i nas...Samo pogledajte čemu mi učimo svoju djecu od malih nogu, a pogledajte čemu oni. ČAST izuzetcima!
Jesu dosadni sa Ukrajnom
Svaka čast na podršci Ukrajini ali zašto ne podržavate i muslimanske narode po Bliskom Istoku? Dnevno samo djece Palestinske umre koliko je do sad Ukrajinskog naroda ukupno u ovom ratu. Dopuštamo da se dogadja druga Srebrenica nasoj braci u Bliskom Istoku. Zašto mi Bosanci nikad da stanemo uz svoj narod..
u jučerašnjem razgovoru je došlo do promjene plana čim je najavljivana vježba štit 22 otkazana
Ukrajinke su bile uz nas toliko puta
Korišćenje dece u političke svrhe. Nasty.
U ratu i ljubavi sve je dozvoljeno😉
Pa dobro, aj
Prvo smo ljudi pa sve ostalo
Zaplakah💔🥲
i ja
Prelijepo
Lijepe moje lutke,kad vas ovakve vidim,pametne,civilizirane,humane,ne plašim se za budućnost moje BiH.
Pranje mozgova.
falkonrektor...sta je kad pjevaju cetnicke pjesme...jel to oranje mozgova
rasplakali su me
Dajte slike iz Zenice, da vidim nešto 😋
Najgotivnija država u Evropi smo mi, ma koliko nas svi pljuvali i prozivali! 💛💙💛💙💛💙💛💙