Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neću da idem odavde i neću azile hoću da moji ljudi u mojoj državi bolje žive! Bravo djeco !
Zašto batali?Jel rješenje samo otići Zamisli da su Njemci tako išli poslije dr sv rata nego su ostali i napravili silu
jedno su zelje a drugo mogucnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
covic na aparatima...
bravo momci valja ovako biti optimistican ,a ne bit svjestan koliko ste glupi ali sve u svemu glupoca je vrlina pa ima malo i pozitive kad se mozete utjesit u tome!
@EmirSSuljagicspahicJa sam Bosanac ne seri o tome kome je šta pripadalo.
Bravo! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Sutra ponosno i dostojanstveno obilježiti ovaj veliki praznik naše Domovine. Spomenuti i sjetiti se historije, pogledati i popraviti sadašnjost, a sa naraštajima koji cijene svoje lagano krenuti ka budućnosti. Neka nam je sretan 1. mart dragi ljudi.
dobro je to sve ,ali se pitam da li kod vas kod bilo koga ova zastava izazove osjecaj pripadnosti,ushicenja i ponosa.jer ipak je ova zastava mladja od Bosne milenijumima.
JEDNA SI JEDINA BIH
Sad su počeli i djećicu instrumentalizirati u svoje političke svrhe. O jada i bijede... Ovakve stvari ljude i tjeraju da napuste BiH.
Djeca ne treba da defiluju bilo gdje i da budu korištena kao stupci za nošenje zastava, bilo kojih. Mostar 10 godina bez izbora, podijeljen grad, nakaradna politka. Odrasli, sredite grad i pokažite djeci zašto treba voljeti Bosnu ...
Što da ne kao nekad pioniri.
Bosnu netreba voljeti, treba voljet Bosnu i Hercegovinu, vi bosančerosi konstantno zaboravljate naziv vaše domovine, ako već želite samo Bosnu, slobodno uzmite sebi Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo! Ljubi vas brat iz Sarajeva. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Članovi UZP-a, pripadnici zločinačkih hdz-hvo i vaša djeca skupa nam popušite qrčinu našu obrezanu..........SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Jako lijepo, treba pozdraviti svaki korak u pravom smjeru. Suzdržite se nacionalizma i cinizma, makar na ovom članku. Ne razumijem potrebu da se pljuje i na sve gleda ispod oka, čak i kada je u pitanju nešto pozitivno, kao ovaj događaj.
PONJAMKE VAM SE NA VARTU I TZV DAN DRZAVNOSTI
Ovo je pozitivno i treba da bude citav dan na naslovnici a ne ona politicka gamad
Ono kad je vijest da se u BiH sece s BiH zastavama. :/
Ima li majoriziranih nositelja europskih vrijednosti ili ce oni promicati kada bude rodjendan susjedne drzave ili godisnjica ispijanja Praljkovače...
Djecu je netko nagovorio. Sta dijete zna sta je drzava
@korisnik1234 nema dijete pojma sta je jezik. To su “problemi” odraslih. Ionako ih 90% ne zna čitati kako treba a kamo li da su procitali tri lektire u cijelom zivotu.
@korisnik1234 nisam. Što?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
poskidajte one krstove iznad grada zločinački škutori