Humanitarci iz NVO "Svjetlo"
0
Djeca pomažu siromašne
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo NVO altruista svjetlo, hvale vrijedna akcija cestitam!
I da niko se nije potrudio da ospori moj komentar vec se odmah prihavtio vrijedanja komentarima tipa: ti kreten, idiot, glup...Itd. Za svakog razumnog covjeka na taj nacin kritikuju i raspravu vode samo primitivci...
Uh kako je dobor zapaliti atmosferu ;) ... Samo da ljudi ostanu prisebni u kritickim komentarima i predju granice svakog prihvatljivog ukusa... Svojim komentarom nisam zelio da umanjim bilo koji drustveno korisni rad pa ni ovaj posebno sto dolazi od grupe od koje dolazi...Medjutim stvarno nisam mogao a da ne zapazim detalj pomenut u mom prvom komentaru...Od mene toliko...
Baš lijepo!- ali ugušiše pojedini sa svojim glupim komentarima, kojima ovdje zaista nije mjesto.
ti si kreten! ovo su mladi sa umanjenim sposobnostima kako mentalnim tako i fizickim i ovo sto su uradili je zaista odlicno i nadasve humano! to im je uniforma koju su smislili da bi izgledali sluzbeno kad prodaju svoje radove. ti si idiot i to poveci!
Bas me zanima sto su ovi iz NVO svjetlost obuceni u crvene kosulje? Da to nisu mozda mladi crveni proleteri jos jedne SDP-ove \"nevladine\" organizacije?