Skandal s udžbenicima
0
Djeca pjevaju "Marihuanu pušim ja!"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neznam koliko imate iskustva sa drogama ali marijuana dokazano nije stetna vec korisna organizmu pak sta sam htio reci da malo ko zna da ostane na vutra .Obicno se potrebe sire i tu nema kraja ja sam licno par strasnih havera izgubio od te propasti.Interantno da je heroin npr. najeftiniji na podrucijima naskim i ono ba sviju boli patka DUVAJ DO BOLA!!!!!
to je odlicno,nek djeca pjevaju \"marihuanu pusim ja\"!!!!!!hocel te knjige i u srednju?????
jebeno...jos da dobijes malo pa da probas da vidis kako onda pjevas...:DXD
ČUDILO BI ME DA JE I ONA NAŠMINKANA SEMIHA NE PUŠI...A DA ONA PUŠI NEŠTO ZDRAVIJE,KOŽNU ...MA DJECA SU NAM DOBRA KAKVI SU RODITELJI I OVI POLITIČARI HORTOKULTURA JE PRAVA STVAR
Previse smo retardirani...mislim fakat...sto je puno puno je......
Ma ko to danas ne pushi travu :-D ...Ponekad trava, nikad heroin, jer ja sam guzonjin sin... ...Prvo gandza pa onda sex... Pa ljudi moji trava je zdravija od cigareta i alkohola...Nauchno dokazano!!! Ko je za, nadjemo se u parku :-D A ko je protiv, idi na cheku :-D
u čemu je skandal? pjesme koje opijanje alkoholom povezuju sa domoljubljem narodnom pripadnošću i sasvim uobičajenim poželjnim i kao socijalnim životnim osjećajem i ponašanjem, čudno, nikoga ne smetaju.
u čemu je skandal? pjesme koje opijanje alkoholom povezuju sa domoljubljem narodnom pripadnošću i sasvim uobičajenim poželjnim i kao socijalnim životnim osjećajem i ponašanjem, čudno, nikoga ne smetaju.
PA ŠTA IMA VEZE??! TRAVA 100% NIJE ŠTETNA, ČAK KORISTI METABOLIZMU I RAZVIJA UMNE I FIZIČKE SPOSOBNOSTI DJECE!!! POZDRAVLJAMO LEGALIZACIJU MARIHUANE ( HOLANDIJA ) I ŽELIMO DA SE PEDOFILIJA IZBRIŠE SA \"LISTE BIOLESTI\" WHO-A.
samo pjevajte djeco, ko peva zlo ne misli kao što reče Džej Džej Zmaj
Ma neka nama marihuane, droga lahkih i teških, pedera, pedofila, ceca, kmeca, stoja i gnoja za bajram, neka nama Mrnjavaca i Sikirića, FIS Viteza, Dodika i Silajdžića, neka nama kladionica, ubistava, silovanja, pijanih i napušenih tinejdžera, neka nama to nam i treba. Hoćemo li u EU, što tražiš to i dobiješ.
halo ba , pa nece valjda igrati ,,cojCe ne ljuti se\" .Jaaaaaaaamiiii ukus koji mamiiiii :D
Sa tog CD-a djeca uče pjevati pjesmu koja u grubom prijevodu znači: \"Marihuanu pušim ja! U društvu, ministarstvima, školama i među nastavnicima koji polažu najboljem odgoju djece, ovo se nikad ne bi moglo dogoditi.\" Zar je sve ovo na CDu? I tamo ne stoji \"marihuanu pusim ja\", nego \"Bubašvaba, bubašvaba s nogu se srušila, na život gleda sa strane, jer nema joj marihuane, koju je pušila. \" Nije neka razlika, ali, kad vec prevode sto ne prevedu kako jeste, a ne kako odgovara određenim izdavacima, da bi ocrnili NAM, koji im je uzeo dobar dio kolaca, cak i u SArajevu.
Ako im je opravdanje da nisu znali španski jezik, onda je zbilja teško prevesti ovaj stih na kraju....ne treba puno znanja ni mudrosti \"ILa cucaracha, la cucaracha, Ya no puede caminar; Porque no tiene, porque le falta Marijuana pa\' fumar \" Ministrice Alić, nije li vrijeme za ostavku?
ovo je bosnia