Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je "Smuk" koji nije otrovan,,ne treba ga ubijati jer cisti nasu okolinu od stetocina..
Ne zna Bosanac nego ubiti.. konta zmija, pa je automatski i otrovna..
@mad otprilike
Eto i ona šljegla u Sarajevo...
Stariji kažu ko ubije zmiju taj će da umre
Klikse hebem van sve zemsko po pisku sto mi ne date pisat odgovore na komentare
Jadna zmija, ne treba ih ubijati ! :(
sammo znate ubit stoko seoska
Da više vremena provodimo u prirodi znali bismo koje životinje opasne za nas a koje ne. Al jok, isprljaće se dijete i može se ogrebati nedaj Bože pa je bolje dati mu mobitel da ti ne dosađuje. Jedino opravdanje je da su u strahu velike oči, pa ih razumijem kao roditelj...
kod nas sve zivo migrant
joj sto seru sa komentarima, a i oni bi je ubili
Cuj zmije migranti...pa sto god je migranata sve se kod nas skrkalo 😎
Ovaj klix je najvece sranje od portala! Neko prdne u Sarajevu oni objave a negdje u ostalom dijelu BiH se desavaju obracuni sa ljudskim zrtvama i to ne objave..
Jedan primjer koliki utjecaj covjek moze da ima na prirodu. Otok Mljet nekad poznat kao "otok zmija". Danas skoro da ih nema, ne samo na njemu nego i na drugim otocima na Jadranu nakon sto je Austrijsko ministarstvo poljodjelstva 1910. unjelo 11 indijski mungosa sto je rezultiralo izumiranjem i drugih vrsta i cijeli ekosustav je poremecen zahvaljujuci pojedincima koji su gradili vile u to doba i nisu zeljeli prisustvo zmija
Joj i ovih vijesti danas, Bože sačuvaj. I ja sinoc u vožnji uočih ježa, točak sam preko njeg prođe. Svaki dan se negdje ubije zmija, ne samo u Sarajevu.
Ovo je jos jedan dokaz koliko su kod nas ljudi nacitani i koliko gledaju Animal Planet i slicne kanale pa da nemaju kad od turskih serija...i kad glodari kao sto su pacovi i slicno se pojave u velikom broju onda kukaju e moj nenacitani bosnjace!
Zmije migranti!!! 😂 😂 😂
ichudimo se nashim fasistima. ubi slabieg. anaravno bezi od jacheg ili ako nemores pobjec kmechi.