Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugledajte se na Srebreničane, oni su bili uporni i nisu potlaćeni sada, i sad se škola zove Prva osnovna, a ne po Njegošu!!
Podanički mentalitet. Neće vam genocidaši sad dat ništa, morali ste istrajati do kraja, ali niste. Nažalost.
Znači kapitulacija ...
BAKIRE, SULEJMANE, FAHRUDINE, ZLATKO JEL VAS STID ?
da ste u herceg bosni nebi morali uciti cirilicu
JEBEM MATER IZETBEGOVIĆU PRDI O BOŠNJAŠTVU A KAD TREBA NEŠTO URADITI ZA BOŠNJAKE, NEMA GA NA MAPI!
onda nista.........nastavi jesti govna
Sta bi ovi çetalji da nije klix-a!?
"na drinicuprija"................jedes govna a kifle su ukusnije .....probaj bar jednom u zivotu
koja budala ovo predlozi i prihvati?! opet po kome, po djeci. i zar i ovo nije protiv zakona? postoje jasne pedagoske norme o broju sati koja djeca smiju provesti na nastavi i dodatnim aktivnostima. cisto sumnjam da ce se vandredna nastava uklopiti u te okvire. a vec i vidim kako ce se ovo zavrsiti: prvo djeca nece nista nauciti, jer nema ocjenjivanja. drugo, jedno po jedno dijete ce prestati dolaziti na vandrednu nastavu, jer nece moci izdrzati tempo nastave. vremenom ce ih biti sve manje, dok u potpunosti ne prestanu dolaziti. onda ce ministar reci: evo mi smo im dali a oni nece. tako da ni nagodinu nece biti nista od nastave za bosnjacku djecu.
...potpisujem...čista navlakuša! Izdržite Kkonjevići!!!