Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JA REKOH PRE NEKI DAN OVO STO JADNA DECA ZDERU I PIJU I JESTE GLAVNI CILJ NJIHOVIH NAZOVI RODITELJA NERADNIKA DJABALJEBAROSA KOJI SU NAVIKLI NA ZIVOT S TUDJI LEDJA.POSTO SU KAO CVRCI CELO LETO LADOVALI SADA IM NEKO MORA OBEZBEDITI ZIMNICU I EVO KAKO SU TO ONI ZAMISLILI.SADA JE HIGIJENA KAO BOLJA NEGO U SKOLI.KAKAVNASTAVNIPROGRAM I SANITARNI USLOVI CILJ OVE STOKE JE DONACIJA I POMOC.
Neka, nije sreća ni u velikim kućama ni u novcu.... Ovo je djeci možda više značilo. Sam čin okupljanja u ime Allaha je nešto veliko, ne mora to biti nešto aman-zaman. Allah daje berićet onima koji se okupljaju radi njega. :)
ŠTO STE ZABRANILI KOMENTARE ZA ONU ČUTURU DA JOJ MAMU MAMINU JEBEM I NAČUTURIM ! HVALA LIJEPO !
Stvarno sramota...Tuzno je to da je ovo postao jedini nacin da se u ovoj drzavi izboris za SVOJA prava.Ja licno ih podrzavam,jer oni imaju pravo govoriti SVOJIM jezikom (uciti svoj jezik)...koliko god da to nekom smetalo.Ovo me podsjeca na '92-95 kada smo se borili za svoj jezik,svoj identitet itd...Da se razumijemo, u BiH se vodi jos uvijek rat...samo bez oruzja...Nazalost :/ "Evidentno je da vlast u Republici Srpskoj ne želi čuti glas Bošnjaka i vi predstavnici međunarodne zajednice ste jedini u mogućnosti da spriječite ovu očiglednu diskriminaciju i segregaciju, ali bojimo se da ćete i sada, kao i 1995. godine u Srebrenici, biti samo puki posmatrači !! "
Moze li mi neko objasniti zasto ovu djecu ne vode kuci? Gdje ta jebena socijalna sluzba? OK, nek im ocevi ostanu ovdje, nek protestvuju jos 100 godina al nema potrebe da i djeca u tom ucestvuju.
@indijanac I ja se pitam gdje su socijalni radnici da zastite djecu od ovakvih roditelja.
zasto bi socijalni radnici brinuli brigu????...sami pali sami se ubili ...ne podrzavan ni na koji nacin da se trose budzetska srestva na ovakve budale......ali ne sikiram se ja ,naci ce oni "donatora" :))))))
nije im ni loše...
A nama je lose sto iz udobne fotelje citamo i pisemo ovo,sto na udobnom krevetu spavamo, a njima je mrak...