Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda u Sarajevu i fakultet zavrsili.
A RODITELJI SU VEC NA PRAKTICNOJ NASTAVI IZ TERORIZMA U BOCINJI HEHEHE.
je*o vam konjevic polje mather,idite u svoje selo po strajkujte. sta se se svi navadlli ovdje,ovo vam je bila jedinstvena prilika da zivite u sarajevu. eto sad vam i djeca idu u skolu u sarajevo sad se mozete fino ostalim seljanima pohvaliti kako zivite i skolujete djecu u sarajevu od gluposti napravili farsu
@neupućeni komentatori Djeca će i dalje pohađati nastavu u Konjević Polju, u privatnim objektima, samo što će im nastavnici dolaziti iz Sarajeva. Ovo je samo privremeno rješenje, da ne bi izgubili školsku godinu. Mišljenja sam da je ovo trebalo uraditi čim se vidjelo da OHR odbija da izvršava svoj mandat. Trebamo jednostrano proglasiti DMS nevažećim, pošto je očito da ga i četnici i OHR krše.
Zar je moglo gluplje rješenje? Po čemu je ovo održivo i zar je zbog ovog vrijedilo 2 mjeseca provesti u šatorima? Mutabdžija zaštićen ko da je Berlinskim zidom opasan! Gdje je najavljivana tužba Strazburu? Ne može rješenje za svaki problem biti preseliti se u Sarajevo!
jebes konjevic polje, zar nije ljepse sarajevo?to vam je i bio cilj.nisu muslimanska djeca samo u k polju.uostalom kolko sam ja cuo najmanje je sarajlija u sarajevu.
pa njima je cilj to... svakom focaku, srebrenicaninu, visegradjaninu.. oni to sanjaju... i oni su dosli (i s*** grad gore nego sto su ga cetnici s***)
i ovo je bolje od boravka u šatorima, koji ništa donijeti neće, u ovakvim postupcima se ogleda sve licemjerstvo bih društva, tamo gdje si u većini, ne smeta ti jedna škola i jedan jezik te jedan program, tamo gdje si u manjini želiš upravo to, još je najbolji sustav "dvije škole pod jednim krovom", jer funkcionira koliko toliko bez trzavica, a što je najsmješnije najviše ga napadju bošnjaci, vrh licemjerstva...
Kad je vlast strpala lovu u dzep od donacija za renoviranje porusenih kuca povratnicima u rs a protjeranim otvorila granice,nek makar obezbjede ovo malo djecice u Federaciji do punoljetnosti pa nek opet otvore granice...da bi bili mirni i punih dzepova.
na kraju je to bio cilj,svi u sarajvo hehehehe ti sarajvo sva se mraka bosne I podrinja skupila u svoj (alijin) glavni grad ps.predratni sam musliman
Ti si predratni a i poslijeratni KRETEN!!! Nije Alija htio VELIKU BOSNU, nego su Tudman i Milosevic htjeli veliku srbiju i veliku hrvatsku! Nije Alija zapoceo rat niti je napao Bosnu!!!!!
sta boli boli,em se mraka skupila em su kreteni dosli do mogucnosti da vrijedjaju na ovakav nacin(kretenski) znaci Bio sam musliman a više nisam i sad sam samo BOSANAC za razliku od takvih kao što si ti (mali jadni primitivni zaostali muslimancic zvani bošnjak po aliji)imam mozak i Sam za sebe odlucujem i sta sam i kad cu sta biti a ti od aljinih trazi kaku kapicu pa pravac afroka ka braci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno se neko sjetio da i njima pomogne, pa kako tako.
Pa to genocidni narod i želi, da se povratnička djeca koja su budućnost Bosne na ovaj diskriminatorski način protjeraju, jer tamo gdje nema Bošnjaka neće biti ni Bosne. Sjeme im se zatrlo genocidno!
InšAllah!