Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj sin vec odavno trenira kosarku, i primijetila sam veliku razliku izmedju njega i ostalih vrsnjaka koji nemaju sportske aktivnosti. U svakom slucaju na ovaj nacin promovisemo zdrav nacin zivota. Hvala
@lamijaaa, safete znamo da tjeraš pojedine volontere da pišu odvratne litanije o kosovcu: http://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom-vojniku-jna-bude-falila-i-dlaka-s-glave
Djecu treba izvoditi napolje i upisivati ih na razne sportove. Na taj nacin ih odvojiti od tv-a, telefona i tableta i stvoriti im zdravo djetinjstvo i normalan rast i razvoj!
http://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom-vojniku-jna-bude-falila-i-dlaka-s-glave
puna podrska za ovo jer sport je najbolja investicija
Velika je stvar dati mogucnost i priliku svima da treniraju nesto sto vole, a besplatno. Cestitam Opstini na ovom projektu i nadam se da ce odziv biti veliki..
Djecu treba usmjeravati na sport i kulturu generalno...Samo dobar sistem u drzavi moze utjecati na to -finansijskom podrskom. Koliko organi vlasti ulazu u sport, toliko ce se i pojedinac potruditi :) Aferim!!
Ja ovu ideju mogu samo pohvaliti.
Samo mogu da pohvalim kreatora ove ideje, sve pohvale i za opcinu sto je podrzala ovaj projekat. Ovo ce nasoj djeci pomoci da se bolje razvijaju i budu kompletnije licnosti.
Kvalitetan projekat, mislim da je veoma koristan na danasnje vrijeme...djeca su nam pocela previse vremena da provode ispred TV-a, racunara i sl., mislim da na ovaj nacin mozemo da im priustimo djelimicno kvalitetno provedeno djetinstvo (baveci se sportom i na taj nacin formirati drustveniju licnost kod djeteta koje se nece zavarati u sobu i igrati samo igrica).
Odlicna prilika da se okusaju u raznim sportovima i da steknu naviku redovnog bavljenja sportom.
Super projekat :) nadam se da će puno dječice učestvovati
Od mene samo riječi hvale za ovakve projekte! Za djecu ništa bolje od sporta :D
Zaista jako dobra aktivnost i pametan nacin ulaganja u nasu mladost. U zdravom tijelu zdrav duh! Neka se od malena nauce na sportske aktivnosti zbog njihove buducnosti i njihovog zdravlja. Bravo.
Djecu treba odvojiti od tv-a, ne dozvoliti da ih ulica odgaja.. Stoga, podrzavam projektee...
Djecu treba usmjeriti na sport, a ne samo da sjede za racunarima. Sve pohvale za Opcinu!!!!
U doba mobitela i kompjutera, ovo su društveno odgovorni projekti. Aferim!
Svaka čast za općinu koja je pokrenula ovaj projekat. Djeca trebaju više da se druže i bave sportom, a ne da surfaju po Internetu!!!
Projekat je super. Djeca ce se vise moci druziti sa vršnjacima.