Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borite se do kraja za svoja prava..!
prava slika ove zemlje. ljudi danima zive u satorima a niko od politicara ni da predlozi raspravu o njihovim problemima, da ne govorim da ih obidje (ne racunam s*pka bakira sto im je dao nekakva drva otac ga j*bo lopovski) najgori politicari u evropi. ps. denise becirevicu, sto ne primis ove ljude djecoubico? lako je selektora i fudbalere docekivat pa popit viski. ovim ljudima moras reci zasto im je ovako i kako rijesiti problem a za to te zaboli k*rac. jos malo pa ce sa zenom o njihovim parama OPET u brazil šugo rumena
"u Bosni ostah zeljan Bosne.." :( ://
Sramota da bude sve one u parlamentu BiH.. Eto vam "država za čovjekta" - SDP Eto vam "narod zna" - SDA Eto vam "razvoj i pravda" - SBB Sve lažovi i lopovi.. narod je sam prepušten sebi..nažalost i ova djeca koja nemogu ostvarti osnovna prava.. u državi BiH - a to je da govore i uče Bosnaski jezik..
Zar ovo nije prioritetnije od svih ostalih politickih problema u ovoj zemlji. Ali o ovome se jadva i govori. Potrebna je znatno veca podrska ovoj djeci, puno veca.
Genocidni narod nastavlja genocid. Da mogu svu povratničku bošnjačku djecu bi poslali u grobnice kao što su slali kad su genocid vršili: http://img83.imageshack.us/img83/2388/suha14xi.jpg http://img99.imageshack.us/img99/9544/suha42hm.jpg http://img83.imageshack.us/img83/2748/suha25yy.jpg
Ovo samo u Bosni moze. U svakoj drugoj zemlji ovi "roditelji" bi bili u zatvoru. Kakav uzas, dali djeci transparente. Kako su u stanju da koriste rodjenu djecu u politicke svrhe, tako su u stanju da urade i mnogo gore stvari, i radili su ih. Zao mi je djece, a ove odrasle treba sa vodenim topovima oduvati, bagra bolesna.
Sta pise na ovim transparentima sto ih djeca drze ?Ja ne razumijem ? Molim vas- hoce li mi neko od Bosnjaka prevesti to sto pise da bih se i ja mogao pravilno ukljuciti u diskusiju ! HVALA !
Ne brinite moja djecice,kako je davno krenulo svi cete vi konacno u Sarajevo doci,.Sjetih se jedne price ; ''Alija drzi prije rata promotivni govor SDA stranke u jednom mjestu kraj Brckog.Obecava kule i gradove i veli da ce Sarajevo konacno biti Muslimansko.Jedna djevojcica drzi oca za ruku i pita ga-babo ,hocemo li ici u Sarajevo.-Alija koji je bio blizu cuje djevojcicino pitanje okrenu se, pomazi je po kosici uz onako ''babovski'' -svi cete vi meni u Sarajevo doci inshallah-
OVO je GOREĆI problem u Državi. Diskriminacija. JAVNOST i VEĆINA medija NE DAJE nikakvu PODRŠKU. Da se ovo dešava u Australiji i MI BI ZNALI i pružali PODRŠKU...?... (mi podržavamo samo TUĐU borbu za prava. Borbu naših stanovnika NIKAD) OTUD i to prokletstvo, USPAVANOSTI nacije.
Miaajlo, vratiti ce se oni, vratiti. Necete na zemlji bosnjackoj praviti zmiska gnijezda i leci se kako ste mislili. Poraziti cemo vas inshaAllah, da cete sami odlaziti tamo odakle su vas Turci uvezli prije nekoliko stotina godina. Zivi bili pa vidjeli!
Imaju ovi protesti i jednu dobru stranu. Djeca se vec od melena uce da demonstriraju!
ovo postaje lakrdija. zajebancija primjerena ovim prostorima.
Izvinjenje Sarajlijama koji imaju razumijevanja za probleme ove nase djece. Komentar je vise za ove koji od "bonluka" ne vide sta se desava! Halalite!
SADA KAD PREVALISTE TOLIKI PUT NAJBOLJE JE DA SE I NE VRACATE U SRBSKU. VJERUJTE DA NIKOME NECETE NEDOSTAJATI,NAPROTIV.
...akšamhajrula, paša moj...š'o galamiš? :)
i ja kazem za srpcice koji su na socijali po cacku i kg
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Rizvicu, samo naprijed. Dosta cetnickoga terora za bosnjacku djecu. Dosta krsnih slava za muslimansku djecu. Vi praznoglavci koji sjedite u Sarajevu i imate sve po taman izadjite malo po bosni pa pogledajte kako zive i u kakvim institucijama se skoluju povratnicka djeca. Obidjite skole, bolnice, institucije po Zapadnom Mostaru, Capljini, Stocu, Rogatici, Zvorniku. Od krstova, slika ratnih zlocinaca oka ne mozes otvoriti. Izadjite gospodo iz Sarajeva, nije Bosna do Blazuja!?
...gaetano...nije daleko od londre do šehera...u avion i pravac pred ohr...sa riječi na djela...
...ne savjetujem ti takav ispad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)