Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo djeco kamo sreće da se u cijeloj BiH pošumljava,a ne samo da šumarije na Titinim šumama zarađuju i bogate se pojedinci.
Samo što treba dnevno 1500 sadnica tokom cijele godine da bi se nadoknadila šteta sječe,
Zato kradu sumu i sjeku retardi sve ce pobiti , ne mozemo nikad stici da obnovimo planetu , ali djeco hvala Vam . Oni su nesto posadili ali ce ovi za dan 4/5.000 posjeci stabala koja rastu 100-300 god
Tako je omladino sadite neka drvosjeca ima sta da izvozi
To je paradoks, aktivisti i djeca idu sade, da bi za 30 godina neki nepismeni gazda pilane, drvopreradjivacke kompanije itd ala drvosjeca dosao i preradio u pelet i istim tim sto su sadili prodavao po cijeni kojoj izvozi u italiju. Bosna i Hercegovina vecinom teritorije prekrivena sumom a placamo ogrijev kao da uvozimo drvo iz Ukrajine
pokvareni_usisivač otvori i ti pilanu..neki od ovih klinaca ce biti drvosjeca 🪚
Samo vi sadite, ima ko ce to sve posjeci da bi napunio svoje dzepove. Nikad se nasadit ne moze kol’ko stoka moze posjeci. Al kako god mora se saditi.
Gdje god nađeš zgodno mjesto tu drvo posadi,kad god naletiš na frajera,ti ga izradi!
ovo se nosi sa sobom u dubokom sjećanju.ovako sam i ja sa školom iznad Mostara.
Kila peleta po posadjenoj sadnici👌👍💪
Donirati pelet onome ko posadi drvo 👌😎💪💪💪💪
Svaka cast djecice,ali sve ce to neki patriotski gazdica rasprodati za 20 godina.